OPEN DAG | 20 JAAR SPARK

Open dag op het bedrijf

Spark is een internationaal en innovatief bedrijf in de industrieel ontwerp sector. Het concept GRAND AWARD EVENT is ontwikkeld om de klanten en relaties te bedanken en te inspireren. Want zonder onze waardevolle klanten zijn we nergens. Tijd om wat terug te doen.

Naast alle praktische voorzieningen zoals: verkeersregelaars, een trap van 10 meter aan het pand als extra vluchtroute, stellingen en steigers werden de gasten met een Orange Carpet Experience onthaald. Foto’s, camera’s, interviews werden afgenomen bij aankomst. Bij de entree een sprankelende presentatie van maar liefst  1200 bruisende oranje cave en de lachende directeuren. De experience gaat nu echt beginnen.

Een ware beleving

De innovatieve producten werden speels tentoongesteld in een interactieve museumroute. Feitjes en weetjes met de uitvinder ernaast toonde het product van zijn beste kant. Nadat alle gasten waren gearriveerd was het tijd voor een grootse opening met in de hoofdrol een innovatief product. De gasten kregen een schouwspel te zien aan de haven met speedboten, een drenkeling, het innovatieve redding product en de grote AWARD. De dag was officieel geopend.

Na het officiële gedeelte konden de gasten op ontdekkingsreis door het gave pand van Spark. Innovatieve seminar, complimentmakers, stap in het groene doek van Mr Greenscreen, Resto van Harte catering (SROI), 3D printers, digitaal schetsen en nog veel meer.

De eerste relatie dag eindigde met een personeelsfeest om vervolgens het pand voor te bereiden op de grote creatieve familie doe en ontdek dag.

De tweede dag laat zien waar papa of mama werkt. En je mag echt dingen maken en doen. Een ware beleving voor jong en oud laat je fantasie maar los. De kreten creativiteit, dromen en fantasie komen hier echt tot leven. Wat een energie.

Wil je ook zo'n uniek evenement voor jouw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.