Kick-off weekend in Brussel

KICKOFF WEEKEND

Raad en Daad evenementen organiseerde een kickoff weekend in Brussel. Een weekend om tot nieuwe inzichten te komen. De perfecte locatie een oud klooster welke is omgetoverd tot luxe chateau midden in de natuur.

Om mensen in beweging te krijgen en nader tot elkaar te laten komen is een zorgvuldig samengesteld programma opgesteld. De grote groep werd opgedeeld in sub groepen om elkaar beter te leren kennen. Teambuildingsactiviteiten: een citytour Brussels, bezoek aan de bierbrouwerij, welnessresort, golfclinic, mountainbiketocht, pijl en boog, percussie, yoga, sport en spel, fotografieworkshop, kookworkshop, wandeling door de natuur.

VERDIEPING EN ONTMOETINGEN

Na een inspirerend middagprogramma, kwam de groep bijeen voor de borrel en werd de grootste schuur van België omgetoverd tot sitting dinner en feestruimte. Voor het diner presenteerde de directeur zijn visie en nam het maatwerk cabaret het stokje over. De avond werd afsloten met een waanzinnige feestavond.

De teambuildingsactiviteiten zorgde voor het teamgevoel en collega’s zagen nieuwe talenten bij elkaar. Nieuwe kansen creëren brengt uw organisatie verder. Organisaties met ambitie komen altijd verder.

Dit mooie kickoff weekend werd afsloten met een vers bereide lunch. De reacties waren lovend. “Te snel omgevlogen, wat een magische plek, nieuwe inzichten verkregen, gezellig met nieuwe collega’s, ik ken nu veel meer mensen.”

Wil je ook zo'n uniek evenement voor jouw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.