FAMILIEDAG FESTIVAL | FEADSHIP

Familiedag Festival

The Journey begins – Duik in de wereld van Feadship en ga op Dromenjacht. Hunting the dreams. We lieten de gasten van Feadship ervaren hoe het er aan toe gaat in de wonderlijke wereld van de grootste jachten ter aarde.

De verwarde kapiteins bij de entree presenteerde het programma en zette de koers voor uw gasten richting de eerste verdieping. Daar startte de Dromenjacht vanaf de schets op papier tot aan de ter waterlating.  Onderweg kon men een echt vaarbewijs met een knipoog halen, kon je schetsen met de architecten, waren er inspireerde kennis sessies en prachtige beelden van de nieuwste jachten.

De Dromenjacht

Voor de allerkleinste was er schmink, knutselcorners en een zeepkistenparcours in de garage. Vanaf de garage startte het Familiedag Festival (met foodtrucks) tot en met het naastgelegen gebouw. Daar kon met de kunst van het knopen leren, marshmallows roosteren, chillen in de boshut, je eigen pizza, bio friet, hamburgers, kippendij of poffertjes bestellen. De Dromenjacht eindigde met akoestische optredens op het podium en de collega’s ontmoeten met hun families. Trotse familieleden, nieuwe inzichten en nieuwe ambassadeurs.

Wil je ook zo'n uniek evenement voor jouw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.