EVISION EXCHANGE 2019

Internationaal relatie event festival

Kennissessies voor (inter)nationale relaties

eVision is een bedrijf dat al meer dan 10 jaar software ontwikkeld voor de olie en gas industrie. De laatste jaren organiseert eVision een klantendag die door klanten van over de hele wereld bezocht wordt. Het toenemende aantal nationale- en internationale bezoekers heeft deze dag uit doen groeien van een evenement op eigen locatie naar een evenement op een externe evenementen locatie. Door de groei van het evenement is er ondersteuning gewenst en mochten wij deze ondersteuning bieden. De Fokker Terminal in Den Haag paste perfect hierbij.

De strategie voor het event was gericht op ‘One Vision’: het persoonlijk ontmoeten en een band opbouwen met de klanten, nieuwe producten en diensten onder de aandacht brengen, branchegenoten de kans geven ervaringen en informatie over producten te delen.

Netwerken in festivalsfeer

Na het registreren bij binnenkomst, werden de gasten ontvangen op het foodplein onder genot van een kop koffie en lekkernijen.  De dag werd begonnen met een plenair programma, waarna de workshops en presentaties in de domes van start gingen. Grote blow-ups van de producten sierde het podium en de domes kleurde de kleuren van de producten.

Voor het culinaire gedeelte hebben wij de gasten verplaatst naar een andere wereld. Het ‘One Vision Festival’ een parade achtige sfeer met foodtrucks en de fontijnbar als eyecatcher waar de lunch, pauzes en borrel plaats vonden. Verder hebben wij ook het uitnodigstraject, registratiesysteem, brandig en film & fotoreportage erbij mogen verzorgen.

Onze eventmanagers

Hoe hebben onze eventmanagers deze opdracht ervaren?

"Een mooi event om deel van uit te mogen maken. De benadering voor klantendagen zijn altijd weer net even wat anders. Strakke planningen met plenaire programma’s, workshop en presentaties. Dit brengt vooraf veel focus met zich mee en goede afstemming. Het was een zeer geslaagde dag en de complimenten van internationale gasten laten mij terug kijken op een zeer geslaagd event." - Gloria Huisman

Gloria Huisman

Wat klanten over ons zeggen

Anneloes Offerman
Marketing & Communicatie

“Raad en Daad heeft voor ons een fantastisch team event georganiseerd. Collega’s uit diverse Noord-Europese landen kwamen voor deze belevenis naar Rotterdam. Wij raden dan ook een ieder aan om hun bedrijfsevent door Raad en Daad te laten verzorgen!”

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen