DIGITAAL KERSTFEEST | SEAWAY 7

Digitaal kerstfeest organiseren
Livestream kerstfeest
Digitaal kerstfeest organiseren

Als internationale organisatie met medewerkers die voor een groot gedeelte op zee werken is het ieder jaar weer de uitdaging om een kerstfeest te organiseren. De uitdaging wordt nog groter wanneer de wens van de directie is om gezamenlijk het jaar af te sluiten, rekening houdend met de maatregelen van toen. En precies dit speelde er bij Seaway7.

We stonden voor de opdracht een digitaal kerstfeest te organiseren. Een feest, welke aanspreekt bij alle medewerkers uit de organisaties. Rekening houdend met het internationale gezelschap, de digitale ‘afstand’ en de diverse tijdzones. Het idee voor een swingende bingo show werd al snel geboren.

Swingende online bingo show

Maar vergis je niet.. dit werd niet zomaar een bingo. Deze bingoshow zat bomvol energie, dans en zang! De medewerkers zongen mee uit volle borst en de diverse dansen worden met enthousiasme meegedaan. Live muziek, high fives, de vogeltjesdans… alles volgde elkaar in hoog tempo op. Het was een feest der herkenning. Dansbare disco, guilty pleasures en uiteraard de nodige kerstnummers - ze kwamen allemaal voorbij.

Laat je niet te veel afleiden, blijf vooral scherp. Streep de getallen en plaatjes van de bingokaart weg en wordt de winnaar van de avond. En dit allemaal in een op en top kerstsetting, live uitgezonden vanuit de kerststudio. Dit was nog eens een spraakmakend voorbeeld van een digitaal kerstfeest!

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen