Digitaal start verkoop evenement organiseren

Op de bouwplaats gaan sommige werkzaamheden ondanks het COVID-19 virus gewoon door. Er worden manieren bedacht om toch de gestelden deadlines te kunnen behalen.

Potentiële kopers zitten thuis en besteden meer tijd op het internet. Nieuwe online kansen voor u als verkopende partij! Normaliter worden er grote woonbeurzen georganiseerd en start-verkoop bijeenkomsten. Een combinatie van beide is nu een slimme zet.

Kleinschalige events (tot 30 personen) ondersteund met een digitaal start verkoop evenement. Hoe kunnen we in deze tijd geïnteresseerden enthousiast maken over jullie bouwproject?

Een digitale start verkoop,
de oplossing!

Voorafgaand aan het evenement ontvangen alle geïnteresseerden een digitale uitnodiging. Via deze weg kunnen ze zich registreren voor de livestream en heeft u altijd inzicht in het aantal geïnteresseerden. De registratie voor de livestream kan ook geplaatst worden op social media en de projectwebsite. 

Op de genoemde tijd zitten alle geïnteresseerden gereed voor de computer. Een aftelklok in beeld is zichtbaar.  De livestream start en in beeld verschijnt de presentator. “Welkom bij ons unieke bouwproject goed dat u met zo veel aanwezig bent.” 

webinar start verkoop
studio start verkoop

1 op 1 gesprek met de makelaar

De presentator vertelt de gasten in het kort het programma. Het decor van de studio is geheel naar eigen wens in te vullen. Vervolgens komen de diverse sprekers aan het woord. Om het dynamischer te maken adviseren wij de gasten mee te nemen in een digitale rondleiding door de wijk en op de bouwlocatie. De pluspunten van het project worden aangelicht en de geïnteresseerden worden enthousiast. JA, hier zien ze zich wonen!

Uiteraard wordt ook de interactie opgezocht. Zo kunnen de geïnteresseerden o.a. stemmen op pollvragen. Hebben ze na het webinar nog steeds interesse? Dan kunnen ze direct een brochure aanvragen of zich aanmelden voor een 1 op 1 gesprek met de makelaar. Maak het extra persoonlijk door de brochure door de makelaar af te laten leveren.

Wil jij ook een digitaal start verkoop evenement organiseren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw verkoop evenement?  Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou welke opties er bij het bouwproject past. Neem contact met ons op via 079-33 119 22 of stuur een e-mail.

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wil jij ook een digitaal start verkoop evenement?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omzetten naar een digitale belevenis?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 079 331 1922

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.