Personeelsfeest organiseren

Het organiseren van een groot personeelsfeest of personeelsuitje heeft een positieve impact op jouw medewerkers. Het personeel voelt zich meer gewaardeerd, het versterkt relaties tussen collega’s en het zorgt voor meer energie op de werkvloer. Ontdek nu hoe je samen met je personeel een geweldige dag en/of avond kunt beleven tijdens jouw personeelsfeest!

Knallend personeelsfeest!

Met Raad & Daad is het altijd feest! Een personeelsfeest is er in alle soorten en maten. Wij weten precies wat er nodig is. Van een uniek bedrijfsfestival tot een spetterend themafeest voor je medewerkers. Voordat we je adviseren over een geschikt personeelsfeest willen we eerst weten wie jullie zijn. Het meest geschikte evenement kan namelijk per organisatie verschillen. Samen gaan we op zoek naar een personeelsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden. En dat allemaal natuurlijk met een flinke dosis humor en plezier.

Samen met jou zorgen we voor een knallend personeelsfeest
Personeelsfeest organiseren

Genieten van je personeelsuitje

Ga je liever op pad met je personeel? Ook dat kan natuurlijk. We stellen een tof en veelzijdig programma samen dat iedereen leuk vindt.

De evenementen makers van Raad & Daad toveren vervolgens iedere locatie om tot een spraakmakende setting. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners kunnen we alles tot in de puntjes regelen. Zo hoef jij je niet druk te maken en kun je samen met je personeel optimaal genieten van een gaaf personeelsuitje.

Wist je dat een personeelsfeest fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een personeelsfeest op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het personeelsfeest fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een personeelsfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je personeelsfeest

Bekijk hieronder hoe jouw personeelsfeest eruit zou kunnen zien.

ZOMERFEEST

Topdesk

HUISSTIJL LANCERING

DLG

TEAMBUILDING

Ministerie Justitie & Veiligheid

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Martina Nevrlka
Executive Assistant of the Board

“Vanaf moment één hebben wij het volste vertrouwen gehad in hun expertise en creativiteit. Een perfect evenement dat volledig aan onze wensen voldeed en zelfs nog overtrof. Wij kijken nu al weer uit naar nog meer mooie samenwerkingen!”

Wil jij ook een onvergetelijk personeelsfeest?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.