Maak kennis met Tim

Blog
24 september 2024

Onder de titel "Maar wie zijn nou echt die vakidioten van Raad & Daad evenementen?", stellen we vandaag Tim aan jullie voor. Oprichter en eigenaar van ons bureau, waardoor we al ruim 15 jaar bestaan!

Tim-van-Eekelen.

Tim, onze 'jonge' enthousiasteling

Hoe omschrijf jij zelf wat je doet bij Raad & Daad evenementen?
"Als ondernemer van Raad & Daad evenementen ben je altijd opzoek om je bedrijf zo gezond en zo leuk mogelijk te houden, voor zowel het team als voor onze klanten. Ik vind werkplezier onder de collegas belangrijk, wat zich uitstraalt naar buiten toe. Hier gaat veel van mijn aandacht naar toe.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor nieuwe kansen creëren, verbeteringen doorvoeren in onze processen en de sales. En uiteraard organiseer en bedenk ik ook nog steeds gave events!!

Favoriete onderdeel van je werk?
Mensen blij maken met mooie evenementen. Maatwerk oplossingen bedenken voor de diverse vragen en uitdagingen waar een klant tegen aan loopt. Hier een onwijs krachtig concept voor bedenken die op de dag zelf alle gasten verrast. Er is niks leukers dan een event bedenken dat klopt tot in de details waarbij de klant lovend is en totaal ontzorgd.

Allereerste evenement bij Raad & Daad?

Bevrijdingsfestival Zoetermeer. Direct een grote productie op de markt van Zoetermeer. 12.000 man die de vrijheid kwamen vieren met een mooi dag en avondprogramma. Diverse Nederlandse artiesten op een groot podium en een compleet omgetoverd marktplein tot festivalterrein. Een jongensdroom die uitkwam."

Jouw mooiste productie?

Na 15 jaar Raad & Daad evenementen is het moeilijk kiezen. Ieder evenement heeft zo zijn eigen uitdagingen. Als ik er een moet kiezen dan is het de naming ceremony van Hapag Lloyd. Wij verzorgden de scheepsdoop op de Maasvlakte bij het ECT terrein. Een uitdagende locatie met veel protocollen, veiligheidsvoorschriften, de elementen van het weer en uiteraard met de bijbehorende tradities. Een mooi strak georganiseerd evenement

Naming-ceremony-hapag-lloyd
Naming-ceremony-plenair
Officiele-naming-ceremony

Wist je dit al van Tim?

Wat wilde je later worden?
"Ik wilde altijd profvoetballer worden. Jarenlang heb ik bij Exelsior Maassluis gespeeld op een hoog amateurniveau. Helaas ben ik nooit doorgebroken. Daarna ben ik aan de slag gegaan in de marketing en events. Dit sprak me erg aan waardoor ik dacht dit kan ik ook voor mezelf beginnen. Zo is Raad & Daad 15 jaar geleden begonnen.

Heb je een guilty pleasure?
"Alles eten (vooral veel chocolade en sushi) wat ik lekker vind onder het genot van mijn favoriete tv-programmas. Een nieuw leven onder de zon, De grote verbouwing, Ik vertrek, BNN travel, Reizen Waes en goede films. Altijd lekker blijven dromen.

Waar vinden we Tim na het werk?
"In de crossfit box. Een verslavende blessuregevoelige gezellige sport. In mijn hoofd ben ik nog 25 maar mijn lichaam moet helaas vaak toegeven toch echt 43 te zijn. Altijd veel te fanatiek en om de zoveel weken popt er weer een nieuwe blessure op. Maar het blijft erg leuk om te doen.