15 jaar Raad & Daad evenementen

Blog
25 juni 2024

Waar is de tijd gebleven? Wanneer ik er rustig over nadenk hebben we zoveel hordes genomen en successen mogen vieren. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik trots ben, trots op alweer ruim 15 jaar Raad & Daad evenementen, aldus Tim van Eekelen.

Ik herinner het me nog goed hoe ik dit bedrijf begon met hulp van een investeerder. De eerste jaren verzorgden we vooral evenementen in de bouw. Ik ontdekte al snel hoeveel verschillende soorten partijen er betrokken waren bij deze evenementen. Op deze wijze groeide mijn netwerk in korte tijd.

Met de tijd kreeg ik een compagnon, mocht jaarlijks het bevrijdingsfestival van Zoetermeer organiseren en was mede-eigenaar van een reizend foodtruck festival. Maar altijd bleef het mijn droom om Raad & Daad evenementen met bedrijfsevenementen meer op de kaart te zetten. Onvergetelijke bedrijfsevenementen creĆ«ren met een team van professionals. Zo'n 5 jaar geleden besloten we dan ook een andere weg in te slaan en ons te gaan focussen op dat wat ons gelukkig maakt.

Inmiddels hebben we een vaste kern van eventprofessionals, die ik al jaren aan Raad & Daad evenementen heb mogen binden. Samen werkten we keihard in de jaren van corona, waar we sterker dan ooit uitkwamen. Waarna we verder aan ons team konden bouwen. Ik ben dan ook zo ontzettend trots dat we nu met een team van 7 specialisten zijn. Iedereen met zijn of haar eigen specialisme. Maar allemaal met een dosis humor, gezelligheid en passie voor het vak! 

15 jaar vieren we met een nieuwe huisstijl

Al maanden werken wij in het geheim aan een nieuwe huisstijl en website. Geen kleine aanpassing, maar echt een totale rebranding. Passend bij 15 jaar Raad & Daad evenementen, passend bij ons team en passend bij onze toekomstvisie. Vol trots kunnen we vertellen dat de nieuwe website volgende week officieel live gaat.

Na veel overwegingen hebben we besloten het welbekende & teken in onze huisstijl te laten vervallen. Het paste niet meer bij ons en wat we willen uitstralen. Wat wel nog steeds bij ons past is dat Raad & Daad evenementen de motor is van jouw evenement. Wij houden het evenement voor en achter de schermen draaiende zodat jij samen met je gasten zonder zorgen kan genieten. Eigenlijk gewoon zoals je van ons altijd al gewend bent, alleen dan in een nieuw jasje!

We willen onze opdrachtgevers en leveranciers bedanken voor de fijne samenwerking. Op naar nog veel meer mooie herinneringen die we samen mogen maken!