Familiedag in de Rotterdamse haven

Evenementen
3 juni 2014

Plezier tussen de containers

Vorige week mochten wij voor Hacon Containers de jaarlijkse familiedag op eigen locatie organiseren. Ieder jaar een ander thema, met dit jaar de sfeer van Woodstock. Maar wat als je directeur Vos van zijn achternaam heet? De collega's hebben in het geheim het festival laten omdopen tot Vosstock. Een verrassing op de dag zelf, welke zorgde voor een grote glimlach!

Hacon Containers heeft in onze agenda, bijna jaarlijks, een vaste plek gekregen. Elk jaar in juni worden de medewerkers en hun gezinnen verrast met een familiedag op het eigen terrein, midden tussen de containers. Maar wel met ieder jaar een ander thema en een andere invulling van hun eigen containers.

Snerpende gitaren klonken vanaf het podium welke gemaakt was met eigen containers. Heerlijke gerechten vanaf de grill en vanuit foodtrucks en een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Het was weer een feestje! Benieuwd naar welk thema het volgend jaar wordt? De meest creatieve idee├źn hebben we al voorbij horen komen van de Hacon medewerkers!

Hacon Familie Festival

Hacon-familiedag-tussen-de-containers-organiseren
Hacon-familiedag-op-eigen-locatie
Hacon-familiedag-organiseren