Maak-kennis-met-Gloria

Maak kennis met Gloria

Blog
16 juli 2024

Maar wie zijn nou echt die vakidioten van Raad & Daad evenementen? De komende weken stellen we ze allemaal één voor één aan je voor. We trappen af met Gloria, een van onze senior eventmanagers en alweer sinds februari 2019 onderdeel van ons team.

Gloria Huisman

Gloria, op en top Rotterdamse

Hoe omschrijf jij zelf wat je doet bij Raad & Daad evenementen?
"Ik zou als eerst mezelf omschrijven als iemand die enthousiast is, perfectionist en vol passie voor ons werk. Als een echte Rotterdammer ben ik van het harde werken, dingen waarmaken en gewoon doen. Ik ben heel erg van de structuur, overzicht brengen met to do lijstjes en mijn collegas ondersteunen waar het kan. Dat is denk ook heel erg terug te zien in mijn functie en wat opdrachtgevers van mij gewend zijn.

In mijn functie doe ik van alles, van intake gesprekken, concepten bedenken, uitwerken van voorstellen en vervolgens de producties helemaal begeleiden. Zelf vind ik de complexe aanvragen waarbij een strakke planning en productie nodig zijn het leukste. Iedereen verbinden, denken aan alle details en zorgen dat iedereen van opdrachtgever tot onze leveranciers gaan voor het uiterste. Eigenlijk komt alles aan bod wat je verwacht bij een eventmanager en zoals ze hier wel eens zeggen, vraag het maar aan mama Gloria.

Favoriete onderdeel van je werk?
"Het samenwerken en er samen een succes van maken. Dit komt vooral omdat wij echt een team zijn. Soort van tweede familie, met producties van soms 16 uur, dagenlang met elkaar op pad zijn en dan nog de grootste lol. Vaak voelt het werken, niet als werken!

Allereerste evenement bij Raad & Daad?

Direct toen ik begon bij Raad & Daad evenementen mocht ik aansluiten bij de productie van eVision. Een klantendag voor internationale gasten in de Fokker Terminal in Den Haag. Dit was een pittige productie om heel kort voor aanvang over te nemen met gasten van over de hele wereld, maar het was een zeer succesvolle en onvergetelijke dag.

Jouw mooiste productie?

Onze evenementen zijn zo onwijs uiteenlopend, dat dit onmogelijk kiezen is. Ik hecht heel veel waarde aan mijn vaste opdrachtgevers. Dat ze met jou als persoon willen samenwerken en het team om je heen. Zo blijven de producties voor VARO Energy denk wel een van mijn favoriete.

VARO-golfdag

Wist je dit al van Gloria?

Wat wilde je later als kind worden?
"Als klein kind, dolfijnentrainster. Iets met bewondering voor die dieren. Daarna altijd iets in de reclame willen doen, gefascineerd door compilaties op televisie met diverse beelden en muziek samen. Maar al snel op de middelbare school keek ik echt op tegen de Wednesday Night Skate. Dacht altijd dat zou echt mijn droomjob zijn, als je zoiets mag organiseren.

Heb je een guilty pleasure?
"Chocola natuurlijk! Maar ik kan ook zielsgelukkig worden van heerlijk burgerlijk op de camping zijn 😍. En laten we vooral ook niet B&B Vol Liefde vergeten!

Waar vinden we Gloria na het werk?
"Op pad met mijn kleine man, sporten en genieten van de natuur en stedentripjes. Liefste de hele dag buiten!