Maak kennis met Alissa

Blog
16 oktober 2024

Onder de titel "Maar wie zijn nou echt die vakidioten van Raad & Daad evenementen?", stellen we vandaag Alissa aan jullie voor. Een van onze eventmanagers welke begin 2024 onderdeel werd van ons team.

Alissa-Koopmans

Alissa, onze gezellige aanpoter

Hoe omschrijf jij zelf wat je doet bij Raad & Daad evenementen?
"Als eventmanager bij Raad & Daad evenementen ben ik altijd bezig om de dromen van onze opdrachtgevers te vertalen naar onvergetelijke ervaringen. Met mijn achtergrond in de festivalbranche en een flinke dosis enthousiasme, duik ik vol overgave in elk project. Of het nu gaat om een bouwevenement of een groot bedrijfsfeest, ik vind het geweldig om van concept tot uitvoering betrokken te zijn en te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Mijn ervaring in de festivalbranche heeft me geleerd hoe belangrijk het is om snel te schakelen en altijd oplossingen te vinden, zelfs onder druk. Tegelijkertijd hecht ik veel waarde aan werkplezier en teamspirit. Samen lachen met collegas, leveranciers en opdrachtgevers geeft me energie. Met veel plezier maken we er samen iets moois van.

Favoriete onderdeel van je werk?
Mijn favoriete moment is na afloop van een evenement, wanneer alles wat op papier stond perfect is uitgevoerd en de klant tevreden naar huis gaat. Ik geniet enorm van het brainstormen met collegas en leveranciers om tot de meest geweldige ideeën te komen.

Allereerste evenement bij Raad & Daad?

Op mijn derde werkdag nam Gloria me meteen mee naar een bouwevenement voor De Langen & van den Berg in Ouddorp. Veel van onze vaste leveranciers waren aanwezig, wat zorgde voor een warme en vertrouwde start. Het was de perfecte manier om mijn avontuur bij Raad & Daad te beginnen.

Jouw mooiste productie?

Tot nu toe was dat de start bouwviering voor het nieuwbouwproject Up North in Amsterdam. Dit evenement was bijzonder omdat het de eerste was die ik volledig zelfstandig heb georganiseerd. Ik kijk uit naar de vele gave evenementen die ik in de toekomst samen met mijn leuke collegas ga realiseren.

Bouwevenement-start-bouwhandeling-upnorth
Bouwevenement-kennismaken-buren
Bouwevenement-hapjes-catering

Wist je dit al van Alissa?

Wat wilde je later worden?
"Als kind droomde ik ervan om een Elfje te worden. Helaas werd mijn fantasie snel doorgeprikt, want dat bleek geen bestaand beroep te zijn 😉.

Door The Sims en de bouw van een groot bedrijventerrein in de buurt van mijn ouderlijk huis, werd architect mijn nieuwe droombaan. Ik kon urenlang fantaseren over hoe ik gebouwen zou ontwerpen. Tegenwoordig geef ik liever vorm aan de viering van zulke indrukwekkende panden door evenementen te organiseren!

Heb je een guilty pleasure?
"Stiekem kan ik het niet weerstaan om luidkeels (en vals) mee te zingen met Disney-muziek in de auto, natuurlijk met de ramen dicht. En de chocolaatjes van Kinder, die moeten echt buiten mijn bereik blijven!

Waar vinden we Alissa na het werk?
"Je vindt me vaak socializen met vrienden, of dat nu op een terras is met een goed glas wijn of na een bodypump-les, nippend aan een proteïneshake aan de bar van de sportschool. Ook geniet ik enorm van een goed boek, knus op de bank met mijn katten.