Maak kennis met Celeste

Blog
26 augustus 2024

Onder de titel "Maar wie zijn nou echt die vakidioten van Raad & Daad evenementen?", stellen we vandaag Celeste aan jullie voor. Een van onze eventmanagers welke eind 2023 onderdeel werd van ons team.

Celeste-van-Zielst

Celeste onze enthousiaste Rotterdamse

Hoe omschrijf jij zelf wat je doet bij Raad & Daad evenementen?
"Als een duizendpoot houd ik me bezig met concepten van A tot Z uitwerken. Ideeën tot leven laten komen, waarbij we de krachten bundelen om de wens van de klant om te zetten en te realiseren tot een gaaf evenement. Hierbij kan ik mijn fantasie de vrije loop laten en komen we samen tot een toffe invulling van jouw viering!"

Favoriete onderdeel van je werk?
"Een creatieve, gave handeling bedenken om een spetterend onderdeel aan het event toe te voegen. Ik vind de voorpret van nadenken over hoe het evenement eruit gaat zien en vervolgens dit te realiseren, heerlijk. Alsof je een boek naar een film mag vertalen. Elk onderdeel hiervan moet goed uitgedacht worden, zodat het geheel goed bij elkaar past. Het proces wat hierbij gepaard gaat en het uiteindelijke resultaat geven mij voldoening."

Allereerste evenement bij Raad & Daad?

"Het personeelsfeest van DLG ter ere van het nieuwe distributiecentrum. Direct in mijn eerste week mocht ik meelopen met deze klus; gelijk kennis maken met mijn nieuwe collegas en onze vaste leveranciers. Wat was dit leuk!"

Jouw mooiste productie?

Lastige keuze Het leuke aan ons werk is ook de diversiteit en de bijzondere plekken waar je komt. Zo hebben we meerdere start bouwvieringen in het Bajeskwartier in Amsterdam georganiseerd, waar voorheen de Bijlmerbajes stond. Hier zijn ontzettend veel verhalen en doordat er nog delen van de gevangenis stonden, voelde je de geschiedenis nog om je heen.

Daarnaast vind ik het heel gaaf om op unieke plekken in mijn eigen stad Rotterdam te organiseren; ze hebben we op het grasveld aan de Lloydkade, vlak naast de Maas, in een grote tent een exclusieve zomerborrel georganiseerd voor ERA. Het was een enorm geslaagd evenement, waar de locatie natuurlijk aan bijdraagt!

ERA-zomerfeest-Rotterdam
Zomerfeest-Rotterdam
Zomerborrel-Rotterdam

Wist je dit al van Celeste?

Wat wilde je later als kind worden?
"Met een basisschool vriendinnetje wilde ik heel graag een eigen dierenkliniek starten. Toen ik erachter kwam dat ik dit te zielig zou vinden, veranderde de plannen en wilde ik binnenhuisarchitect worden."

Heb je een guilty pleasure:
"Een gezonde hobby die ik van mijn vader heb geërfd; ik hou ervan om mooie muziek nog op cds te sparen. Van Franse chansons en oude rock tot Miley Cyrus en Elton John, er komt op zondagmiddag van alles langs."

Waar vinden we Celeste na het werk?
"Bij goed weer ben ik het liefste buiten op de racefiets, op hardloopschoenen of lekker in het park. In de winterse seizoenen sta ik graag op de lange latten. Bij minder weer vind je me in de keuken, met een penseel achter een schildersezel en ben ik vaak bij mijn vriendinnen te vinden."