Jubileumfeest-bedrijf

Jubileumfeest bedrijf

Hebben jullie als bedrijf een mooi jubileumjaar te vieren? Dan laat je dit natuurlijk niet onopgemerkt 🤩 voorbij gaan! Bovendien biedt het vieren van een jubileum een fantastisch moment om al je trouwe klanten en werknemers te bedanken🤝.

Jubileumfeest-bedrijf-organiseren

Een jubileumfeest op maat

Elk bedrijf is uniek, of jouw organisatie nu 5102550 of 100 jaar bestaat, wij zorgen voor een jubileumfeest dat bij jouw bedrijf past. Een dag die volledig aansluit bij de visie en verhaal van jouw organisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga je voor een spetterend diner, een grandioos feest of voor sportieve activiteiten? Alles kan. 

Van de uitnodiging en de aankleding, tot de catering en het entertainment, alles sluit perfect op elkaar aan. We stemmen het jubileumfeest volledig af op jullie doelen en budget, zodat niets een onvergetelijke dag in de weg kan staan.

Feestavond-jubileum-bedrijf

Koester jouw relaties

Een feestelijk jubileum, het uitstekende moment om jouw personeel, trouwe klanten en leveranciers te bedanken. Koester deze relaties en verras ze met een spectaculair feest! 

Onze ervaring met het organiseren van jubileumfeesten en ons uitgebreide netwerk zorgen altijd voor een programma dat perfect aansluit bij jouw wensen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jullie jubileumfeest een moment wordt om nooit te vergeten.

Jubileumfeest-voor-medewerkers

Wist je dat een jubileumfeest voor het bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een jubileumfeest op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een jubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten! 

Offerte aanvragen voor een spectaculair jubileumfeest?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.