Evenementenbureau in Rotterdam

Als Rotterdamse event marketeers dromen wij van; euforische gasten, staande ovaties en maken we onvergetelijke herinneringen. Een uniek jubileumfeest, een knallend personeelsfeest of een open dag op jouw eigen bedrijfslocatie. Wat je dromen ook zijn, jouw boodschap vertalen wij naar een spetterend evenement.

Bedrijfsjubileum - Raad & Daad Evenementen

Bedrijfsjubileum

Familiedag - Raad & Daad Evenementen

Familiedag

Open dag - Raad & Daad Evenementen

Open dag

Openingsevenement - Raad & Daad Evenementen

Openingsevenement

Personeelsfeest - Raad & Daad Evenementen

Personeelsfeest

Publieksevenement - Raad & Daad Evenementen

Publieksevenement

Relatie evenement - Raad & Daad Evenementen

Relatie evenement

Offerte-informatie

Offerte aanvragen

Ontdek hét evenementenbureau van Rotterdam

Ontspan en geniet

In het centrum van Rotterdam, naast de Maas, vind je de creatieve broedplaats van Raad & Daad Creatieve Evenementen. Hard werken en dingen waarmaken, dat is onze mentaliteit. En dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners binnen en buiten Rotterdam regelen we alles tot in de puntjes. We ontzorgen je van begin tot eind zodat alles vlekkeloos verloopt en jij optimaal kunt genieten van jouw event. Geen kant en klare concepten maar maatwerk voor iedere klant, we verpakken jouw verhaal in een waanzinnig evenement.

Rotterdam als decor

Rotterdam bruist, laat je verassen door al de inspirerende plekken die onze stad rijk is! Ga je voor de hectiek van het centrum of ga je voor een rustigere plek. Er is altijd wel een locatie die aansluit bij jouw wensen en publiek. Maar ook jouw eigen bedrijfspand kan vaak perfect worden omgetoverd tot een prachtig toneel voor jouw event. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Evenementenbureau Rotterdam