Open dag organiseren

Een open dag organiseren is een ideale manier om relaties, omwonenden of familieleden een kijkje te geven in het bedrijf. Geheel afgestemd op jullie wensen, budget en doelgroep. Zo laat je iedereen kennismaken met jouw bedrijf met een uniek kijkje achter de schermen.

We houden je een spiegel voor

Bij Raad & Daad houden we je een spiegel voor. We kijken hoe je bedrijf er nu uitziet en welk concept het best bij jullie past. Een open dag organiseren kan namelijk verschillende doelen hebben voor een bedrijf. Zo kun je mensen gewoon een kijkje in de keuken geven of een veel commerciëler doel nastreven door (potentiële) klanten uit te nodigen. Samen gaan we aan de slag om te kijken wat er nodig is om de open dag tot een waar succes te maken.

Discover Dijkstaal
Rondleiding Open dag op het bedrijf

Organisatie tot in de puntjes

Natuurlijk wil je dat er bij jouw open dag aan alles en iedereen is gedacht. Je wilt je op een goede manier presenteren en als bedrijf je beste gezicht laten zien. Een open dag organiseren kost veel tijd en aandacht en dan is het fijn dat je kunt sparren met een ervaren en deskundige partij! Samen met ons uitgebreide netwerk van partners zorgen we ervoor dat het aan niets ontbreekt. Zo kunnen jullie al je aandacht en energie aan het publiek besteden. Raad & Daad zorgt voor de rest!

Kun je kosten voor een open dag aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een open dag met een sterk commercieel karakter waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of een open dag organiseren fiscaal voordelig voor jou kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Inspiratie voor je open dag

Wil je een open dag organiseren maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Wij inspireren je graag met voorbeelden van open dagen die wij eerder georganiseerd hebben! Bekijk hieronder hoe een open dag op jouw bedrijf eruit zou kunnen zien.

TECHNISCHE FAMILIEDAG

KONE

JUBILEUM OPEN DAG

Spark

OPEN DAG FESTIVAL

Feadship

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Marja van Reijn
Marketing & Communicatie manager

“Raad & Daad ontzorgt je tijdens het evenement, let op de finesses en straalt op alle fronten hospitality uit. De eventmanagers staan continue voor je klaar”

Wil jij ook een onvergetelijke open dag organiseren?

Ben je benieuwd hoe Raad & Daad Evenementen ook jouw open dag kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 7809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.