Bedrijfsjubileum organiseren

Bestaat jouw bedrijf 5, 10, 25, 50 of 100 jaar? Dan mag je dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Organiseer een spetterend en uniek bedrijfsjubileum en blik terug op alle hoogtepunten. Daarnaast is het jubileum van jouw bedrijf hét moment om  het personeel, de leveranciers en trouwe klanten te bedanken voor alle inzet.

Verbazen en verwonderen

Een bedrijfsjubileum is een feestelijke aangelegenheid. Daarom willen we tijdens het event alle gasten continu verbazen en verwonderen. De glimlach van het publiek bij een nieuw verrassingselement geeft ons de energie om een jubileumfeest onvergetelijk te maken.

We verwonderen onze opdrachtgevers graag met een gaaf concept. Het jubileum van jouw bedrijf kun je namelijk op allerlei manieren uitbundig vieren. Zo zou je kunnen denken aan een inspirerende avond met entertainment, een open dag, een smaakvol diner of een spetterend feest. Of een combinatie van alles natuurlijk. Zo stemmen we het concept volledig af op jullie doelen en budget. Let’s start your event!

diner 25-jarig bedrijfsjubileum
bedrijfsjubileum op maat

Bedrijfsjubileum op maat

Bij Raad & Daad Evenementen ontwikkelen en produceren we een bedrijfsjubileum op maat. Omdat het verhaal van ieder bedrijf anders is kijken we naar het feest dat het best bij jouw organisatie past. Samen met jullie kan Raad & Daad de hele organisatie voor het evenement op zich nemen. Natuurlijk is hierbij ruimschoots ruimte voor jullie eigen inbreng, het is immers jullie feest!

Wist je dat een bedrijfsjubileum fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een bedrijfsjubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je bedrijfsjubileum

Bekijk hieronder hoe een feestelijk bedrijfsjubileum eruit zou kunnen zien.

OPEN DAG 20 JAAR

Spark

JUBILEUM 10 JAAR

Lansingerland

JUBILEUM 100 JAAR

Van Hessen

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Anneloes Offerman
Marketing & Communicatie

“Raad en Daad heeft voor ons een fantastisch team event georganiseerd. Een dagvullend programma. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij raden dan ook een ieder aan om hun bedrijfsevent door Raad en Daad te laten verzorgen!”

logo van hessen

Wil jij ook een onvergetelijk bedrijfsjubileum?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.