Online-evenement

Online evenement

Je wilt een online evenement 💻 organiseren. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw event niet één uit een dozijn wordt? Hoe pak je de digitale kijker, hoe houd je hem of haar vast en hoe zorg je ervoor dat jullie online evenement onvergetelijk 🤩 wordt? 

Hybride-evenement-organiseren

Online evenement en storytelling

Bij online evenementen gaat het om Storytelling. Storytelling verbindt, geeft betekenis en doet beleven. Jullie DNA, historie en blik op de toekomst verpakt in een digitaal evenement. Raad & Daad evenementen is de partner om ieder zakelijk evenement onvergetelijk te maken. 

Vanaf de eerste brainstorm tot aan de evaluatie. Samen ontwikkelen we een aansprekend online event concept dat niet alleen jullie verhaal vertelt, maar ook echt laat beleven. Raken op afstand! 

Met de juiste interactiemomenten zorgen we voor de optimale focus tijdens het online evenement. Het is de combinatie die een boost creëert en ervoor zorgt dat een evenement een event met impact wordt! Vergis je niet... ook digitaal maak je van je evenement een onvergetelijk moment!

Hybride-evenement-bedrijf

Van live naar online

Online evenementen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de evenementenbranche. Ook een combinatie tussen fysieke én online, de zogenaamde hybride evenementen, worden steeds belangrijker. Wij geloven er in dat hybride evenementen de toekomst zijn. Met de combinatie van live en online wordt je bereik namelijk direct verdubbeld! 

Bij Raad & Daad evenementen ontwikkelen en produceren we een digitaal of hybride evenement op maat. Verbinden op afstand door spraakmakende content. En een goede strategie voor een krachtig online concept. Raak de juiste snaar, ook digitaal. Door onze ervaring weten wij hoe je de kijkers kunt blijven boeien en hoe je je boodschap en merk nog meer kunt laten leven. 

Hybride-evenement

Kun je kosten voor een hybride evenement aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een online evenement, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden

Offerte aanvragen voor een online evenement?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.