Jubileumfeest organiseren

Hebben jullie als bedrijf een mooi jubileumjaar in het vooruitzicht? Dan laat je dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, dat moet gevierd worden! Een onvergetelijk jubileumfeest waarbij je terugblikt op de afgelopen jaren, maar ook vooruit kijkt naar de toekomst. Bovendien biedt het vieren van een jubileum een fantastisch moment om al je trouwe klanten en werknemers te bedanken voor hun betrokkenheid en inzet.

Een jubileumfeest op maat

Elk bedrijf is uniek, of jouw organisatie nu 5, 10, 25, 50 of 100 jaar bestaat, wij zorgen voor een jubileumfeest dat bij jouw bedrijf past. Een dag die volledig aansluit bij de visie en verhaal van jouw organisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga je voor een spetterend diner, een grandioos feest of voor sportieve activiteiten? Alles kan. Van de uitnodiging en de aankleding, tot de catering en het entertainment, alles sluit perfect op elkaar aan. We stemmen het jubileumfeest volledig af op jullie doelen en budget. Zodat niets een onvergetelijke dag in de weg kan staan.

Kasteel-Geldrop-buiteneten
Festival entertainment

Koester jouw relaties

Een feestelijk jubileum, het uitstekende moment om jouw personeel, trouwe klanten en leveranciers te bedanken. Koester deze relaties en veras ze met een spectaculair feest! Onze ervaring met het organiseren van jubileumfeesten en ons uitgebreide netwerk zorgen altijd voor een programma dat perfect aansluit bij jouw wensen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jullie jubileumfeest een moment wordt om nooit te vergeten.

Wist je dat een jubileumfeest van je bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een  jubileumfeest op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je jubileumfeest

Laat je inspireren door deze bijzondere jubileumfeesten. 

OPEN DAG 20 JAAR

Spark

JUBILEUM 10 JAAR

Lansingerland

JUBILEUM 100 JAAR

Van Hessen

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wil jij ook een onvergetelijk  jubileumfeest?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.