40-jarig-jubileum-bedrijf

40-jarig jubileum bedrijf

Bereikt jouw bedrijf binnenkort de mijlpaal van 40 jaar? Een mooie kans om eens goed uit te pakken met een spetterend event 🤩. Bij Raad & Daad evenementen helpen we graag met de organisatie van het 40-jarig jubileum van jouw bedrijf.

jubileumfeest-op-het-bedrijf

Een 40-jarig jubileum om nooit te vergeten

Het 40-jarig jubileum van jouw bedrijf is een bijzonder moment. Of je nu kiest voor een heerlijk diner, een uitbundig feest of een weekend vol activiteiten. De cultuur en het verhaal van jouw bedrijf vormen altijd de basis voor dit onvergetelijke moment. We luisteren naar jouw verhaal en vinden de beste aanpak die bij jouw organisatie past. Van catering en aankleding tot uitnodigingen en entertainment, we stemmen alles naadloos op elkaar af en zorgen dat alles perfect is geregeld. We verrassen je graag met een origineel concept!

jubileumevent-catering

40-jarig jubileum op maat

Bij Raad & Daad evenementen helpen we jou met de organisatie van jouw 40-jarig bedrijfsjubileum. Het is essentieel om te investeren in je relaties en personeel, een 40-jarig jubileum biedt een prachtige gelegenheid om deze waardevolle mensen te belonen. 

Of het nu gaat om een eenmalig evenement of meerdere activiteiten gedurende het hele jubileumjaar. Verras jouw relaties en medewerkers met een onvergetelijke ervaring!

jubileum-voor-medewerkers

Wist je dat een 40-jarig jubileum voor het bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een 40-jarig jubileum op je eigen bedrijfsterrein kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten! 

“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep

Offerte aanvragen voor een spectaculair 40-jarig jubileum?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.