Relatie evenement organiseren

Een relatie evenement is het ultieme middel om relaties en (potentiële) klanten aan je te binden. Of het nu is om samen iets te vieren, een kijkje achter de schermen te geven of om kennis over te dragen. Een relatie evenement brengt je directe omgeving in beweging.

Relatie evenement in de juiste sfeer

Voordat we beginnen met het plannen van jullie relatie evenement gaan we eerst samen in gesprek. Zo willen we het bedrijf een beetje leren kennen en weten wat het doel is van het relatie evenement. Het doel van het event en jullie cultuur zijn namelijk enorm belangrijk voor een geslaagd concept. Zodra het concept staat regelt Raad & Daad alles dat nodig is, zodat jullie er geen omkijken meer naar hebben.

Relatie evenement - kick off

Netwerk van betrouwbare partners

Een relatie evenement organiseren kan veel tijd en energie kosten. Het inschakelen van een deskundige partner als Raad & Daad kan dan een hoop frustratie schelen. Binnen ons netwerk van betrouwbare partners kiezen we de partijen met wie we jullie event vlekkeloos kunnen laten verlopen. Het nakomen van de gemaakte afspraken is iets dat wij enorm belangrijk vinden. Op die manier zorgen we er samen voor dat we het doel van het evenement glansrijk halen en jullie een goede indruk achterlaten bij alle bezoekers.

Kun je kosten voor een relatie evenement aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een relatie evenement, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Inspiratie voor je relatie evenement

Een naming ceremony? Een Kerstevenement? Bekijk hieronder hoe een relatie evenement eruit zou kunnen zien.

NAMING CEREMONY

Hapag Lloyd

KERSTEVENEMENT

Embassey Freight Services

RELATIE EVENEMENT

Caru Containers

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Marc van Haaren
Director Sales Benelux

Het concept wat er na het eerste gesprek volgde overtrof onze verwachtingen met leuke frisse ideeën en invalshoeken. De uitvoering was geweldig en zorgde er mede voor dat wij zelf ook van deze dag konden genieten.

Wil jij ook een geslaagd relatie evenement?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 7809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.