Publieksevenement organiseren

Een geslaagd publieksevenement is een leuke herinnering voor alle bezoekers. Of het nu gaat op een sportevenement of een podium met de leukste optredens tijdens een festival. Natuurlijk vraagt een geslaagd evenement ook om een goede en professionele organisatie.

Feestelijk en creatief concept

Een publieksevenement is er in allerlei soorten en maten. Zo kun je denken aan een feestelijk evenement met leuke (koninklijke) gasten, een gaaf festival met foodtrucks of een knallend muzikaal concert. Voor iedere gelegenheid komt Raad & Daad met een gaaf concept. Zo kun jij uitkijken naar een onvergetelijk event waar nog lang over nagepraat zal worden.

Publieksevenement Raad en Daad
Publieksevenement foodtrucks

Publieksevenement zonder zorgen

Een grootschalig publieksevenement wordt pas een succes door een perfecte uitvoering. Omdat het organiseren van zo’n evenement een flinke klus is, denken we bij Raad & Daad Evenementen graag met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners zorgen we ervoor dat het hele event tot in de puntjes geregeld is. Met veel Rotterdams bloed in het bedrijf is de mentaliteit: ‘hard werken en dingen waarmaken’. Ons woord, daar houden wij ons altijd aan. We make it happen!

Kun je kosten voor een publieksevenement aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een publieksevenement, met een extern karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement toch fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Inspiratie voor je publieksevenement

Een foodtruckfestival? Een thema gerelateerd evenement zoals een Bevrijdingsfestival? Een koninklijk provinciebezoek? Bekijk hieronder hoe een publieksevenement eruit zou kunnen zien.

FOODTRUCKFESTIVAL

Lansingerland

BEVRIJDINGSFESTIVAL

Zoetermeer

PROVINCIEBEZOEK

Zoetermeer

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Annette Doorn
Allround Communicatie medewerker

“De opening van Nachtnet Fiets met als handeling het onthullen van de beide beschilderde zijden van de fietstunnel Waterleliepad is prima verlopen. Raad en Daad heeft op creatieve wijze het fietsen gecombineerd met de onthulling, door de wethouder al fietsend het doek aan één zijde te laten verwijderen. De andere zijde is met hulp van de aanwezigen onthuld. Opbouw en afbouw is uitstekend verlopen; aanwezigheid tijdens de handeling eveneens.”

Wil jij ook een onvergetelijk publieksevenement?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw publieksevenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 7809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.