Familiedag organiseren

Wil jij de familieleden van jouw medewerkers een kijkje achter de schermen van je bedrijf geven? Organiseer dan een unieke familiedag! Op die manier leert jong en oud alle ins en outs van het bedrijf kennen en presenteer jij je optimaal als leuke werkgever. Wist je dat je een familiedag op veel verschillende manieren kunt inrichten? Check it out!

Familiedag voor iedereen

Het woord familie zegt het al: de familiedag moet voor jong en oud geschikt zijn. Voor de allerkleinsten moeten er leuke dingen te doen zijn. Op het einde van de dag weten ze meer van ‘het werk’ van papa of mama en hebben ze een grote glimlach op het gezicht. Voor de ouderen is het leuk om de familie te leren kennen van andere collega’s. Bij het bedenken van het concept van jullie familiedag houden we hier goed rekening mee. Zo ontwikkelen we een programma dat voor iedereen leuk is!

Activiteit familiedag
Kinderamusement open dag

Relax en Geniet

Het juiste concept van een familiedag voor jouw bedrijf hangt voor een groot deel af van jullie doelen of wensen en de cultuur van het bedrijf. Zo kan het evenement in de stijl van een open dag worden georganiseerd, maar ook als een knallend bedrijfsfeest. Nadat we kennis hebben gemaakt met jullie bedrijf en jullie hebben overdonderd met een gaaf concept, gaan we aan de slag met de organisatie. Wij houden ervan als alles KLOPT! Zo kun je zelf tijdens het evenement ultiem genieten en je mengen met de gasten. En wij? Wij zorgen er voor dat je geheel ontzorgt wordt en alles, maar dan ook alles klopt!

Wist je dat een familiedag fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een familiedag op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Ontdek de mogelijkheden van een bedrijfsfeest op eigen locatie. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je familiedag

Wil je een familiedag organiseren en wil je graag geïnspireerd worden? Bekijk hieronder hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien en laat je inspireren door de familiedagen die wij eerder hebben georganiseerd!

TECHNISCHE FAMILIEDAG

Kone

FAMILIEFESTIVAL

Feadship

JUBILEUM 20-JAAR

Spark

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Marcus Post
Trade Line Manager

Wij zijn als 3 bedrijven gefuseerd naar 1 nieuw familie bedrijf. Raad & Daad heeft ons perfect geholpen met het feest. De weg ernaartoe verliep heel soepel met goede afstem momenten. Hele fijne en toffe samenwerking. Op naar het volgende feest!

Wil jij ook een onvergetelijke familiedag organiseren?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw familiedag kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.