Huisstijl-lancering

Spraakmakende huisstijl lancering

Personeelsfeest
DLG

In 2019 fuseerden Post-Kogeko, Visbeen en Daily Fresh Logistics tot Daily Logistics Group (DLG). De medewerkers dachten te komen op een 1-jarig fusiefeest, maar kwamen terecht op een feest met als hoogtepunt de lancering van de nieuwe huisstijl.

🏢

Locatie

De voormalige Van Nellefabriek, onderdeel van UNESCO werelderfgoed, was het decor van deze spectaculaire lancering.

🎯

Doelstelling

Het wij-gevoel van DLG laten beleven. Niet meer drie aparte bedrijven, maar samen één zijn met dezelfde bedrijfsnaam, kleding en bedrijfsfilosofie.

😄

Aantal personen

450 medewerkers incl. partners reisden af naar Rotterdam om voor het eerst gezamenlijk als DLG te feesten.

Huisstijl-lancering-lasershow

Huisstijl lancering als primeur

Na een periode van geheime bijeenkomsten, stiekeme ritjes naar de drukker en vele productiemeetings was het dan eindelijk tijd voor de lancering. 

Op 18 januari 2020 presenteerden wij als primeur aan alle medewerkers het nieuwe logo en de merkbelofte in de Van Nellefabriek. Een complete verrassing voor de medewerkers. Ze dachten te komen voor een 1-jarig fusie feest, maar kwamen terecht in een heuse huisstijl lancering! 

Huisstijl-lancering-feestavond

Voetjes van de vloer

Doormiddel van een choreografie van danseressen werd de merkbelofte kenbaar gemaakt met daaropvolgend de bekendmaking van het nieuwe logo in een lasershow. De trotsheid spatte van het podium af. De avond kon al niet meer stuk, maar De Corona's speelden het dak er nog verder van af.

De zaal ging los, er werd genoten in de Silent Disco en heel veel op de foto gegaan in de VW Photo Booth. Een geslaagde lancering van een super stoer en waanzinnig logo!

Spectaculaire huisstijl lancering

Een nieuw logo vraagt om een spectaculaire huisstijl lancering. Raad & Daad evenementen denkt met je mee, adviseert en creëert een passend concept.

Bedrijfsfeest-organiseren
Huisstijl-lancering-fotohokje
Huisstijl-lancering-branding

Ook een huisstijl lancering organiseren?

Wil je ook een spraakmakende huisstijl organiseren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een dosis aan kennis om met jou mee te denken!