Officiele-opening

Officiële opening

Eindelijk is het zover. Jullie zijn met het bedrijf 🏢 verhuisd naar een nieuwe locatie, jullie zijn gefuseerd of jullie zijn wellicht dusdanig gegroeid dat er behoefte is aan extra bedrijfsruimte. Dit bijzondere moment willen jullie natuurlijk vieren met een officiële opening 🔑.

Officiele-opening-borrel

Een spraakmakende officiële opening 

Een officiële opening is te organiseren in veel verschillende vormen. Kortom voordat we starten met het creëren van een onvergetelijk concept willen we eerst alles weten over je bedrijf en haar medewerkers en relaties. Want wat voor soort openingsevenement past er bij jullie en welke doelstelling willen jullie behalen? 

Een spraakmakende feestavond met alle medewerkers midden in de bedrijfshal? Een borrel voor klanten en leveranciers met een rondleiding door het nieuwe pand? Een familiedag waarbij de gezinnen van de medewerkers een kijkje mogen nemen op de nieuwe werkplek. Of je het nu groots en spectaculair viert of klein en intiem, zolang de officiële opening maar bij jullie past. 

Opening-op-het-bedrijf

Professionele organisatie

Een officiële opening zorgt voor veel aandacht rondom je bedrijf. Tijdens het event, maar ook voorafgaand en na afloop van deze onvergetelijke opening. En dan hebben we het nog niet gehad over de hectische periode die rondom de verhuizing vaak ontstaat. 

Een professionele organisatie met een goede planning is dan erg belangrijk. Raad & Daad evenementen komt niet alleen met een passend concept voor jullie officiële opening, maar ontzorgt je ook nog eens volledig bij de organisatie. Zo kunnen jullie vol trots genieten van een onvergetelijke opening!

Officiele-openingshandeling

Kun je kosten voor een officiële opening aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een officiële opening wellicht ook nog fiscaal voordeel halen. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen voor een onvergetelijke officiële opening?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.