Nieuwjaarsreceptie-organiseren

Nieuwjaarsreceptie organiseren

3, 2, 1... Gelukkig nieuwjaar 💥! Een nieuwjaarsreceptie organiseren is wat je nodig hebt. Je wilt vooral vooruitblikken op de komende periode. En hoe kun je het nieuwe jaar beter aftrappen dan met een knallende nieuwjaarsreceptie 🥂

Nieuwjaarsreceptie-roaring-twenties

4 tips voor het organiseren van een nieuwjaarsreceptie

Je wilt graag een nieuwjaarsreceptie organiseren, maar je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen. Als ervaren evenementenbureau willen we je graag een klein stukje op weg helpen en geven we je alvast 4 tips om nu mee te beginnen.

  1. Zet de nieuwjaarsreceptie nu al vast in de agendas van jouw collegas of medewerkers.

  2. Denk eens na over een thema; wat dacht je van een nieuwjaarsreceptie in roaring twenties stijl?

  3. Zoek het dichtbij huis.

  4. Er wordt natuurlijk wel een speech van jou als bedrijfseigenaar/directeur verwacht. Begin hier dus tijdig aan.

Receptie-nieuwjaar-bedrijf

Nieuwjaarsreceptie organiseren bij jou op kantoor

We gaven eerder al de tip om het organiseren van een nieuwjaarsreceptie dichtbij huis te zoeken. Vaak wordt er door bedrijven uitgeweken naar externe locatie terwijl jouw eigen bedrijfspand ook een perfecte plek is voor een nieuwjaarsreceptie! Hoe zit het dan met de aankleding, horen we je denken? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om het omtoveren van jouw bedrijfslocatie in een feestelijke setting.

Daarnaast brengt een nieuwjaarsreceptie organiseren bij jou op kantoor ook voordelen met zich mee. Binnen de werkkostenregeling (WKR) zijn veel kostenposten van dit event fiscaal aftrekbaar. Hoe dat precies zit vertellen je we natuurlijk graag!

Nieuwjaarsreceptie-catering

Creatief concept voor jouw receptie!

Een nieuwjaarsborrel organiseren. Het klinkt natuurlijk heel simpel, maar er komt heel wat bij kijken! Bij Raad & Daad evenementen zijn de ideeën oneindig en we gaan graag met jou in gesprek om deze ideeën met jou te delen. Maar eerst willen we jou en jouw bedrijf leren kennen. Wie zijn jullie? Wie zijn jullie klanten en wat voor cultuur heerst er binnen jouw bedrijf?

Dit zijn voor ons belangrijke ingrediënten om een creatief concept voor jouw nieuwjaarsreceptie te bedenken! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en hoe wij voor jou de perfecte nieuwjaarsreceptie gaan organiseren? Wij denken graag met je mee! 

“Jaarlijks kijken we uit naar het kerstfeest dat Raad & Daad voor ons organiseert. Met creatieve thema's zorgen zij elk jaar weer voor een tot in de puntjes verzorgd kerstfeest. Een prettige en duidelijke manier van samenwerken gedurende het hele proces wat al een feestje op zich is.”
Sandra Deege
Executive Assistant
Neele‑Vat Logistics BV
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep

Offerte aanvragen voor een spectaculaire nieuwjaarsborrel?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.