Jaarplanning-events

Jaarplanning events

Een nieuw jaar 🥂! Een jaar vol nieuwe kansen en dromen. Samen mijlpalen en hoogtepunten vieren en herinneringen maken 😍. Wij vangen jouw ideeën en toveren deze om tot te gekke events. 

Catering-events

De organisatie tot in de puntjes geregeld

Ieder event start met een goede planning, hoe klein of hoe groot het evenement ook is. Door samen een jaarplanning te maken krijgen we een goed overzicht van al de activiteiten en de manier waarop zij bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie. Op die manier zorgen we voor maximale impact! Per event bepalen we het doel, de doelgroep, het budget en maken we een programma.

Daarnaast leggen we belangrijke deadlines vast voor taken zoals het reserveren van locaties, het inhuren van sprekers en het regelen van vervoer. Natuurlijk is hierbij ook ruimte voor jullie eigen inbreng, het is immers jullie feest! Laten we kennismaken en samen ontdekken hoe wij dit jaar tot een groot succes kunnen maken!

jaarplanning-events-evenementenbureau

Evenementen in alle soorten en maten

Ieder bedrijf is anders en heeft daarom een andere aanpak nodig. We verdiepen ons daarom eerst in de bedrijfscultuur en kernwaarden van jouw organisatie. Samen kijken we naar belangrijke gebeurtenissen die dit jaar op jullie staan te wachten.

Van een open dag tot spetterend personeelsfeest of een event voor bestaande en nieuwe relaties. Wil je samen met collegas iets vieren of juist een kijkje achter de schermen geven aan klanten? Wij maken van ieder event een unieke ervaring.

Jaarplanning-events-Rotterdam

Wist je dat het organiseren van een evenement fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een evenement op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsevenement organiseren dat niemand meer zal vergeten!

“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep
“Raad & Daad organiseerde ons 75-jarig jubileum en vond de perfecte locatie. Het was een prachtige dag met een mooi diner voor 300 personen en een spetterend feest. Het creatieve en flexibele team van Raad & Daad maakte van dit evenement een onvergetelijke herinnering.”
Denise Jespers
Marketing & communicatie
ABS Den Elzen
“Ik heb met Raad & Daad een jarenlange, prettige samenwerking op vlak van publieksevenementen en business events. Het is een fijne, creatieve én constructieve partner, met verstand van alle zaken die met evenementen te maken hebben en met een sterk oplossend vermogen.”
Ruud Steggerda
Directeur
Netwerk Zoetermeer
“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa
“Jaarlijks kijken we uit naar het kerstfeest dat Raad & Daad voor ons organiseert. Met creatieve thema's zorgen zij elk jaar weer voor een tot in de puntjes verzorgd kerstfeest. Een prettige en duidelijke manier van samenwerken gedurende het hele proces wat al een feestje op zich is.”
Sandra Deege
Executive Assistant
Neele‑Vat Logistics BV

Offerte aanvragen voor een onvergetelijk bedrijfsevenement?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09