Eigen festival organiseren

Wil jij je medewerkers bedanken en nader tot elkaar brengen? En wil je dat op een laagdrempelige en informele wijze? Wat dacht je van een eigen festival organiseren? Gewoon bij jullie op het bedrijf! Een bedrijfsfestival is een verrassende manier om de verbinding op de werkvloer tussen collega’s te versterken en natuurlijk je waardering naar de werknemers toe te tonen. Bovendien zien we bij de festivals die we georganiseerd hebben dat bij die bedrijven een fijne werkomgeving is gecreëerd! Het organiseren van een eigen festival op het bedrijf kan op vele manier. De evenementenmakers van Raad & Daad vertellen je er graag meer over!

Eigen festival op het bedrijf organiseren

Ieder festival is uniek. Wil jij een eigen festival organiseren bij jou op het bedrijf? Raad & Daad helpt je graag! We gaan allereerst graag met je in gesprek over jullie doelen, de wensen ten aanzien van het festival en de bedrijfscultuur. Wordt het een familiefeest waarbij het gezin van je werknemers centraal staat? Wil je een van de seizoenen als thema gebruiken voor jouw festival en organiseer je een zomerfestival of juist een winterfestival waar je direct het bedrijfsjaar kan afsluiten? Of wil je tijdens jouw eigen festival graag kennis en plezier koppelen? Organiseer dan een zogenaamd congrestival! Samen creëren we een concept voor een festival waar nog lang over nagepraat zal worden. En dat allemaal natuurlijk met een flinke dosis humor en plezier!

Samen met Raad & Daad organiseer je een onvergetelijk eigen festival
Eigen festival organiseren met foodtrucks op het bedrijf

Eigen festival op het eigen bedrijf

Een eigen festival wordt nog mooier en beter als dit kan op het eigen terrein. Hebben jullie de beschikking over een groot parkeerterrein? Is er een eigen grasveld op het bedrijventerrein of beschikken jullie over bijvoorbeeld een grote loods? Dan kun je een eigen festival organiseren op jullie eigen bedrijventerrein. En dat heeft grote voordelen! Zo is het bijvoorbeeld erg gunstig voor de WKR. De evenementenmakers van Raad & Daad toveren iedere bedrijfslocatie om tot een spraakmakende plek voor jouw eigen festival! Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners kleden we jullie festival aan met unieke foodtrucks en aankleding. Met bijpassend entertainment en muziek zullen jullie werknemers zich helemaal thuis voelen. Wij weten precies wat er nodig is om jullie eigen festival op het bedrijf spraakmakend te maken. Terwijl jij geniet van de streetfood gerechten van de foodtrucks, zorgen wij er voor dat alles, maar dan ook alles klopt!

Wist je dat een eigen festival organiseren op het bedrijf fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een eigen festival op je bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een personeelsfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je eigen festival op het bedrijf

Ben je van plan om een festival op het bedrijf te organiseren en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk hieronder hoe andere bedrijven je zijn voorgegaan. Laat je inspireren door een kleine selectie van feesten die wij eerder hebben georganiseerd!

ZOMERFEEST

Dura Vermeer

BEDRIJFSFESTIVAL

MVGM

TEAMBUILDING

Ministerie Justitie & Veiligheid

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Martina Nevrlka
Executive Assistant of the Board

“Vanaf moment één hebben wij het volste vertrouwen gehad in hun expertise en creativiteit. Een perfect evenement dat volledig aan onze wensen voldeed en zelfs nog overtrof. Wij kijken nu al weer uit naar nog meer mooie samenwerkingen!”

Wil jij ook een onvergetelijk eigen festival organiseren op het bedrijf?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw festival kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.