Familiedag organiseren op het bedrijf

Wil je naast de medewerkers ook de gezinnen uitnodigen voor een spraakmakende familiedag? Een dag met activiteiten en entertainment voor jong en oud. Op het eigen bedrijf gecombineerd met een kijkje in het bedrijf of op een externe locatie? Een familiedag organiseren kan op veel verschillende manieren. Check de mogelijkheden!

Familiedag organiseren op het eigen bedrijf

Zet bijvoorbeeld je eigen bedrijfsterrein in als feestlocatie om de families te verwelkomen. De ultieme manier om het thuisfront ook direct een kijkje te geven achter de schermen. De volwassenen maken kennis met elkaar, terwijl de kinderen vermaakt worden met de diverse activiteiten. Jouw familiedag organiseren wij dan ook geheel op maat. Het concept sluit aan bij jullie bedrijfsactiviteiten en de beschikbare ruimte. Gegarandeerd een onvergetelijke dag voor het hele gezin!

Een familiedag organiseren is plezier voor jong en oud
Een personeelsuitje organiseren? Denk eens aan teambuilding!

Glimlach van oor tot oor

Is er op het eigen bedrijfsterrein niet voldoende ruimte om de families te ontvangen? Een familiedag organiseren kan uiteraard ook op een externe locatie! De invulling hangt af van jullie doelen of wensen en de cultuur van het bedrijf. Zo kan de familiedag bijvoorbeeld een familie festival worden, een activiteitendag aan zee, of een dagje weg naar een attractiepark. Nadat we jullie hebben verrast met een gaaf concept, gaan we aan de slag met de organisatie. Zo kun jij tijdens het evenement net zoals de andere gasten ultiem genieten. En wij? Wij zorgen ervoor dat je geheel ontzorgt wordt en alles, maar dan ook alles klopt!

Wist je dat een familiedag organiseren fiscaal aantrekkelijk kan zijn? 

Een familiedag organiseren op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een familiedag organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je familiedag

Wil je een familiedag organiseren en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk hieronder hoe andere bedrijven je zijn voorgegaan. Laat je inspireren door de familiedagen die wij eerder hebben georganiseerd!

TECHNISCHE FAMILIEDAG

Kone

FAMILIEFESTIVAL

Feadship

JUBILEUM 20-JAAR

Spark

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Marcus Post
Trade Line Manager

Wij zijn als 3 bedrijven gefuseerd naar 1 nieuw familie bedrijf. Raad & Daad heeft ons perfect geholpen met het feest. De weg ernaartoe verliep heel soepel met goede afstem momenten. Hele fijne en toffe samenwerking. Op naar het volgende feest!

Familiedag organiseren? Bekijk hoe we dat voor KONE gedaan hebben!
Wil je een familiedag organiseren? Bekijk hoe we dit voor de gemeente Den Haag gedaan hebben

Wil jij ook een onvergetelijke familiedag organiseren?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw familiedag kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.