Bedrijfsfestival organiseren

Wil jij je medewerkers bedanken en nader tot elkaar brengen? En wil je dat op een laagdrempelige en informele wijze? Organiseer dan jullie eigen bedrijfsfestival! Een verrassende manier om je waardering voor het personeel te tonen, de banden op de werkvloer te versterken en een fijne werkomgeving te creëren. Een bedrijfsfestival kun je op veel verschillende manieren inrichten. Lees snel verder.

Bedrijfsfestival in feestsfeer

Het juiste concept van een bedrijfsfestival voor jouw bedrijf hangt voor een groot deel af van jullie doelen en wensen en de cultuur van het bedrijf. Wordt het een zomerfestival ter vervanging van de jaarlijkse zomerbarbecue? Een familiefestival voor het hele gezin? Een zogenoemd congrestival waarin plezier en kennisoverdracht wordt gecombineerd? Of bijvoorbeeld een winterfestival ter afsluiting van het jaar? Samen creëren we een concept voor een festival waar nog lang over nagepraat zal worden. En dat allemaal natuurlijk met een flinke dosis humor en plezier!

Samen met Raad & Daad organiseer je een onvergetelijk bedrijfsfeest
Wij weten precies wat er nodig is voor een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Festival op het eigen bedrijf

Hebben jullie op het bedrijf een eigen parkeerterrein, een grasveld of een grote loods tot jullie beschikking? Overweeg dan om jullie eigen locatie in te zetten voor jullie bedrijfsfestival. Gunstig voor de WKR! De evenementenmakers van Raad & Daad toveren iedere locatie om tot een spraakmakende festivallocatie. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners kleden we jullie festival aan met unieke foodtrucks en aankleding. Met bijpassend entertainment en muziek zullen jullie werknemers zich helemaal thuis voelen. Wij weten precies wat er nodig is om jullie bedrijfsfestival spraakmakend te maken. Terwijl jij geniet van de streetfood gerechten van de foodtrucks, zorgen wij er voor dat alles, maar dan ook alles klopt!

Wist je dat een bedrijfsfestival fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een bedrijfsfestival op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een personeelsfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je bedrijfsfestival

Ben je van plan om een bedrijfsfestival te organiseren en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk hieronder hoe andere bedrijven je zijn voorgegaan. Laat je inspireren door een kleine selectie van feesten die wij eerder hebben georganiseerd!

ZOMERFEEST

Dura Vermeer

BEDRIJFSFESTIVAL

MVGM

TEAMBUILDING

Ministerie Justitie & Veiligheid

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Martina Nevrlka
Executive Assistant of the Board

“Vanaf moment één hebben wij het volste vertrouwen gehad in hun expertise en creativiteit. Een perfect evenement dat volledig aan onze wensen voldeed en zelfs nog overtrof. Wij kijken nu al weer uit naar nog meer mooie samenwerkingen!”

Wil jij ook een onvergetelijk bedrijfsfestival?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw bedrijfsfestival kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.