Bedrijfsfeest-organiseren.jpg

Bedrijfsfeest

Wil jij je medewerkers bedanken 🤝 en motiveren? Ze met een glimlach van oor tot oor 😁 zien rondlopen? Organiseer dan een uniek bedrijfsfeest! Benieuwd naar hoe Raad & Daad evenementen jouw bedrijfsfeest kan organiseren?

Catering-voor-je-bedrijfsfeest.jpg

Onvergetelijk bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest organiseren is leuk en de gedachte aan collega's die genieten zorgen voor de nodige voorpret. De opties zijn eindeloos, wat past er nou echt bij jullie als bedrijf? Bij Raad & Daad evenementen geeft de glimlach van jouw gasten ons de energie om een bedrijfsfeest onvergetelijk te maken.

Vanwege de vele mogelijkheden starten we met een goede voorbereiding. We willen je echt leren kennen, waarna we je laten stralen met een gaaf concept voor het bedrijfseest. Of het nu gaat om een jaarlijks terugkerende feestavond, een feest rondom het bedrijfsjubileum of het lanceren van jullie nieuwe huisstijl. Samen creëren we een feestconcept voor een bedrijfsevenement geheel aansluitend bij jullie wensen. Uiteraard zal het aan onze dosis humor en voorpret niet ontbreken!  

Bedrijfsfeest-strand

Bedrijfsfeest op eigen locatie

Hebben jullie op het eigen bedrijf een geschikte plek voor jullie bedrijfsfeest? Ook dat kan natuurlijk! De evenementenmakers van Raad & Daad evenementen toveren iedere locatie om tot een spraakmakende feestlocatie. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners is er altijd een cateraar en decorateur, welke naadloos aansluit bij de juiste sfeer en setting. Met bijpassend entertainment en muziek voelen de gasten zich helemaal thuis. We zijn daadkrachtig en echte doorpakkers, met als doel je volledig te ontzorgen. Zo kan jij met de voetjes van de vloer op de dansvloer. En wij? Wij zorgen ervoor dat jullie niet alleen ontzorgd worden, maar het ook een bedrijfsfeest om nooit te vergeten wordt!

Bedrijfsfeest-entertainment

Wist je dat een bedrijfsfeest fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een bedrijfsfeest op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsevenement organiseren dat niemand meer zal vergeten!

“Jaarlijks kijken we uit naar het kerstfeest dat Raad & Daad voor ons organiseert. Met creatieve thema's zorgen zij elk jaar weer voor een tot in de puntjes verzorgd kerstfeest. Een prettige en duidelijke manier van samenwerken gedurende het hele proces wat al een feestje op zich is.”
Sandra Deege
Executive Assistant
Neele‑Vat Logistics BV
“Tot in de puntjes verzorgd hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd. Het thema was tot in de details doorgevoerd. Wetende dat een enthousiast team er een feestje van maakt, zorgt er voor dat wij zelf kunnen genieten. Mooie herinnering maken samen met onze collega’s!”
Stefanie Brouwer
Human Resources Administrator
BRI Groep
“Enthousiaste evenementenmakers met ontzettend leuke ideeën. De lijnen zijn kort qua communicatie wat makkelijk schakelen is. De georganiseerde familiedagen waren tot in de puntjes verzorgd wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgden van zowel collega's als klanten.”
Venessa Klinkenberg
Management Assistent / Public Relations
Smurfit Kappa

Offerte aanvragen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.