Openingsevenement organiseren

Yes! Na maanden van hard werken is het eindelijk tijd voor de opening van jullie bedrijfspand, bedrijf of product. Dat moet natuurlijk een feestelijke lancering worden. Een spectaculair openingsevenement is het ultieme startsein van iets succesvols.

Een openingsevenement zorgt voor een droomstart

Bij Raad & Daad vertalen we jullie dromen in een te gek concept voor het openingsevenement. Een geslaagd evenement hangt voor een groot deel af van de doelen van het bedrijf, maar ook van de bedrijfscultuur en praktische zaken als de locatie en het budget. Bij Raad & Daad hebben we geen kant-en-klare concepten. We willen eerst graag kennismaken met jullie en komen vervolgens met een knallend concept voor de opening. Zo wordt de opening een echte droomstart!

Openingsevenement Arcade
Openingsevenement in combinatie met een productlancering!

Vlekkeloze lancering

Als je als bedrijf iets nieuws lanceert, wil je natuurlijk dat er niets mist of verkeerd gaat. Een professionele organisatie met een goede planning is dan erg belangrijk. Maar een strakke organisatie is een vak apart en vergt best veel tijd. Daarom is het fijn dat je als bedrijf kunt rekenen op een deskundig evenementenbureau. Raad & Daad Evenementen komt niet alleen met een gaaf concept voor jullie openingsevenement, maar ontzorgt je ook nog eens volledig bij de organisatie. Zo kunnen jullie vol trots genieten van een knallende lancering!

Kun je kosten voor een openingsevenement aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een openingsevenement, met een commercieel en extern karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement toch fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Inspiratie voor je openingsevenement

Opening van een school? Een productlancering? Een bedrijfsopening? De start van een nieuwbouwproject? Bekijk hieronder hoe een openingsevenement eruit zou kunnen zien.

OPENING KONINGSTUNNEL

DEN HAAG

BEDRIJFSOPENING

Vreugdenhil

OPENINGSACT PLUS ULTRA LEIDEN

Kadans

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Suzanne Bodzinga – Bergers
ERA Bouw

“Creativiteit, flexibiliteit en ontzorgen. Dat maakt Raad & Daad tot een fijne samenwerkingspartner. Raad & Daad geeft het vertrouwen om de organisatie volledig uit handen te kunnen geven. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar maakt ook dat ieder event tot in de puntjes is verzorgd.”

logo polyplastic

Wil jij ook een onvergetelijk openingsevenement?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw openingsevenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 7809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.