Kerstevent-organiseren

Kerstevent organiseren

Jij en je collegas verdienen dit jaar een knallend kerstevent 🎅! Maar hoe pak je de organisatie van zon groots kerstevent aan? Wij barsten van de energie 🤩 en creatieve ideeën en helpen jou daarom graag met de complete organisatie. 

Kerstevent

Het bedrijfspand als feestlocatie

Stel je eens voor... De parkeerplaats die is omgetoverd tot een kerstmarkt met sfeervolle verlichting. Of de kantine die is veranderd in een sprookjesachtige feestzaal. Wij toveren jouw bedrijfspand om tot een magische plek. Collegas kijken hun ogen uit en kennen het bedrijf niet meer terug.

Maar laten we eerlijk zijn, een kerstevent organiseren met het bedrijfspand als feestlocatie is een hoop werk. en brengt daarnaast de nodige kosten met zich mee. Zoals de aankleding van de feestruimte en het inhuren van catering. Maar let op: binnen de WKR (werkkostenregeling) zijn deze kosten aftrekbaar terwijl een kerstevent op een externe locatie maar deels aftrekbaar is. Laten we daarom samen kijken naar de mogelijkheden. En maak je geen zorgen over de voorbereidingen, dat regelen wij! 

Kerstevent-bedrijf

Een kerstevent op maat

Tijdens een kerstevent is alles mogelijk. Van een kerstborrel tot een uitgebreid diner met live muziek en entertainment. Wij organiseren graag een kerstevent dat precies past bij de cultuur van jouw organisatie. We bedenken daarom een sterk concept dat de rode draad vormt tijdens het kerstevent. Uiteraard horen we graag wat je wensen zijn. 

Wil je een energieke activiteit of juist samen rustig bijkletsen bij een knisperend kampvuur? Wil je een kerstevent onder werktijd of een knallend feest dat doorgaat tot in de late uurtjes? Wat je ideeën ook zijn, wij toveren al jouw wensen om tot een spetterend concept.

Kerstevent-kantoor

Alles tot in de puntjes geregeld 

Als evenementenbureau hebben wij veel ervaring met het organiseren van een kerstevent. We denken overal aan, van de uitnodiging tot de aankleding en het decor. Van de catering tot het entertainment en natuurlijk een tijdige opbouw en afbouw van de feestruimte. Kortom: de organisatie van een kerstevent is bij ons in goede handen! Raad & Daad evenementen zorgt voor een onvergetelijke ervaring, waar jij en je collega's nog lang over napraten. 

“Jaarlijks kijken we uit naar het kerstfeest dat Raad & Daad voor ons organiseert. Met creatieve thema's zorgen zij elk jaar weer voor een tot in de puntjes verzorgd kerstfeest. Een prettige en duidelijke manier van samenwerken gedurende het hele proces wat al een feestje op zich is.”
Sandra Deege
Executive Assistant
Neele‑Vat Logistics BV

Offerte aanvragen voor een sprankelend kerstevent?

Onze evenementenmakers creëren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.