SUMMER PARTY

personeelsfeest optreden
dansen personeelsfeest

Knallend personeelsfeest

Stel je eens voor… Een parkeerterrein vol met zitzakken, strandstoelen, picknickbanken in fantastische kleuren.  Aangevuld met 300 meter aan vlaggenlijnen voor een feestelijke sfeer. Pop-up pingpongtafels in bijzondere vormen voor uren spelplezier. Als finishing touch, grote palmen die dit kleurige ontmoetingsplein omtoveren tot een tropisch paradijs. Voor een verzekeraar organiseerden onze eventmanagers een spetterende knalfuif voor maar liefst 1.000 personeelsleden.

Gasten werden van begin tot eind vermaakt, alles was tot in de puntjes geregeld. Een podiumprogramma met een spetterende band die alle verwachtingen overtrof. Een mobiele bingowagen voor de grootste lol en kans op mooie prijzen. Plezier, entertainment en spanning gegarandeerd!

Naast een spetterend programma begrijpen we bij Raad & Daad ook hoe belangrijk branding is. Daarom zorgen we ervoor dat jullie huisstijl overal zichtbaar is. Van opvallende lichtletters die jouw boodschap uitdragen tot een gekleurde loper in jouw huisstijlkleur die de gasten welkom heet. En natuurlijk festivalbandjes die iedereen in de feeststemming brengen.

Personeelsfeest om nooit te vergeten
Wil jij net als deze klant een onvergetelijk personeelsfeest beleven op jouw eigen locatie? Laat ons jouw feest naar een hoger niveau tillen. We staan klaar om vrijblijvend de mogelijkheden met je te bespreken en een offerte op maat te maken.

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen