Business-event

Business event

Organiseer een spraakmakend šŸ¤© business evenement in Rotterdam of omgeving en bind je relaties en (potentiĆ«le) klanten aan je. Vier samen successen, wissel kennis uit of geef een kijkje šŸ”Ž achter de schermen.

Business-event-Rotterdam

Waardevol business event 

Bij Raad & Daad evenementen uit Rotterdam weten we hoe we jouw klanten ook jouw ambassadeurs kunnen laten worden! Voordat we aan de slag gaan voor een passend concept voor jullie business event, gaan we eerst samen in gesprek. Kennis maken met jullie bedrijfscultuur en doelstellingen is voor ons van groot belang.

Hoe groot of klein je het ook viert. Zolang het zakelijke evenement maar bij jullie past. Wordt het een congres, bedrijfsjubileum, productlancering, netwerkborrel of een relatie evenement? Maak je business event onderdeel van je communicatieplan en laat het een van de vele contactmomenten zijn om van jouw relaties, ambassadeurs te maken.

Event-voor-business-klanten

Netwerk van betrouwbare partners

Relaties, klanten en samenwerkingspartners kiezen niet alleen voor jouw product of dienst, maar vooral ook voor jouw als partner. Daarom ontwikkelen en produceren we bij Raad & Daad evenementen, business evenementen op maat. We vertalen jullie visie tot een passend event. Dit omdat we de klanten thuis willen laten voelen. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners is er altijd een cateraar en decorateur, welke naadloos aansluit bij de juiste sfeer en setting. Op die manier zorgen we er samen voor dat jullie een goede indruk achterlaten bij jullie relaties. Terwijl jij met de klanten netwerkt en plannen voor de toekomst maakt, zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt. 

Catering-business-event

Kun je kosten voor een business event aftrekken onder de WKR?

Binnen de WKR (Werkkostenregeling) kun je de kosten van bepaalde zakelijke evenementen fiscaal aftrekken. Dit kan erg interessant zijn. Het gaat hierbij in eerste instantie wel om uitgaven voor de eigen werknemers. Zo kun je uit een business event, met een commercieel karakter, waarschijnlijk weinig fiscaal voordeel halen. Ben je benieuwd of je voor jouw evenement fiscaal voordeel zou kunnen halen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen voor een waardevol business event?

Onze evenementenmakers creĆ«ren events waar nog lang over nagepraat wordt. Heb jij ook iets te vieren? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel ons via 010 300 78 09.