Bedrijfsfeest

Wil jij je medewerkers bedanken, motiveren of nader tot elkaar brengen? Organiseer dan een uniek bedrijfsfeest! Op die manier voelt het personeel zich meer gewaardeerd, worden relaties op de werkvloer versterkt en ontstaat er een meer energieke werkomgeving. Wist je dat je een bedrijfsfeest op veel verschillende manier kunt inrichten? Check it out!

Onvergetelijk bedrijfsfeest

Het juiste concept van een bedrijfsfeest voor jouw bedrijf hangt voor een groot deel af van jullie doelen en wensen en de cultuur van het bedrijf. Is het een jaarlijks terugkerende feestavond of organiseer je een feest rondom het bedrijfsjubileum of het lanceren van jullie nieuwe huisstijl. Samen creëren we een concept voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. En dat allemaal natuurlijk met een flinke dosis humor en plezier!

Samen met Raad & Daad organiseer je een onvergetelijk bedrijfsfeest
Wij weten precies wat er nodig is voor een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Bedrijfsfeest op eigen locatie

Hebben jullie op het eigen bedrijf een geschikte plek voor jullie bedrijfsfeest? Ook dat kan natuurlijk! De evenementenmakers van Raad & Daad toveren iedere locatie om tot een spraakmakende feestlocatie. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan partners is er altijd een cateraar en decorateur, welke naadloos aansluit bij de juiste sfeer en setting. Met bijpassend entertainment en muziek zullen jullie werknemers zich helemaal thuis voelen. Wij weten precies wat er nodig is om jullie bedrijfsfeest onvergetelijk te maken. Terwijl jij met de voetjes van de vloer gaat op de dansvloer, zorgen wij ervoor dat alles, maar dan ook alles klopt!

Wist je dat een bedrijfsfeest fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een bedrijfsfeest op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een personeelsfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor je bedrijfsfeest

Wil je een bedrijfsfeest organiseren en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk hieronder hoe andere bedrijven je zijn voorgegaan. Laat je inspireren door een kleine selectie van feesten die wij eerder hebben georganiseerd!

ZOMERFEEST

Topdesk

BEDRIJFSFESTIVAL

MVGM

TEAMBUILDING

Ministerie Justitie & Veiligheid

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Martina Nevrlka
Executive Assistant of the Board

“Vanaf moment één hebben wij het volste vertrouwen gehad in hun expertise en creativiteit. Een perfect evenement dat volledig aan onze wensen voldeed en zelfs nog overtrof. Wij kijken nu al weer uit naar nog meer mooie samenwerkingen!”

Wil jij ook een onvergetelijk bedrijfsfeest?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw bedrijfsfeest kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.