Bedrijfsevenement

Als ondernemer zijn er verschillende redenen om een bedrijfsevenement te organiseren. Om een bedrijfsjubileum te vieren, de familie van je collega’s het bedrijf laten zien tijdens een familiedag of je wilt graag potentiële klanten en relaties in het zonnetje zetten tijdens een relatie evenement. Raad & Daad Evenementen heeft veel ervaring met het organiseren van events voor bedrijven. Groot, maar ook heel klein. We kijken altijd naar een evenement dat bij jouw bedrijf en jouw budget past.

Een bedrijfsevenement dat bij je past

Een bedrijfsevenement kan in vele soorten en maten want de mogelijkheden zijn eindeloos! We willen je graag meer vertellen over de vele verschillende vormen van een bedrijfsevenement. Bekijk hieronder hoe wij je kunnen verrassen.

Bedrijfsjubileum - Raad & Daad Evenementen

Bedrijfsjubileum

Familiedag - Raad & Daad Evenementen

Familiedag

Open dag - Raad & Daad Evenementen

Open dag

Openingsevenement - Raad & Daad Evenementen

Openingsevenement

Personeelsfeest - Raad & Daad Evenementen

Personeelsfeest

Publieksevenement - Raad & Daad Evenementen

Publieksevenement

Relatie evenement - Raad & Daad Evenementen

Relatie evenement

Offerte-informatie

Offerte aanvragen

Afspraak is afspraak

Bij het organiseren van een bedrijfsevenement kijken we eerst goed naar wie jullie zijn. Wie zijn jullie als bedrijf? Wat voor cultuur is er? Wat maakt jullie uniek als bedrijf? Zodra we een goed beeld hebben van jouw bedrijf gaan we aan de slag. We zetten alle mogelijkheden uiteen die passen bij jouw bedrijf en budget. Zo kunnen we jullie ondersteunen maar ook de hele organisatie in handen nemen. We vinden het hierbij erg belangrijk dat we duidelijke afspraken maken. En dankzij ons uitgebreide netwerk van partners zorgen we ervoor dat we altijd onze afspraken nakomen. Afspraak is afspraak. Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken en kunnen jullie volledig genieten van het event.

Bedrijfsevenement organiseren

Inspiratie voor een uniek bedrijfsevenement

Ben je van plan om een bedrijfsevenement te organiseren? Dan wil je vast eerst wat inspiratie opdoen. Wij willen je graag inspireren met enkele voorbeelden van bedrijfsevenementen die we eerder voor onze klanten verzorgd hebben.

Huisstijl lancering

DLG

NAMING CEREMONY

Hapag Lloyd

BEDRIJFSJUBILEUM

100 jaar Van Hessen

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Marcus Post
Trade Line Manager
DLG

“Wij zijn als 3 bedrijven gefuseerd naar 1 nieuw familie bedrijf. Raad & Daad heeft ons perfect geholpen met het feest. De weg ernaartoe verliep heel soepel met goede afstem momenten. Hele fijne en toffe samenwerking. Op naar het volgende feest!”

Wil jij ook een onvergetelijk bedrijfsevenement?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw bedrijfsevenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.