10-jarig jubileum bedrijf

Bestaat jouw bedrijf binnenkort 10 jaar? En wil je dat niet ongemerkt voorbij laten gaan? Organiseer een spraakmakend 10-jarig jubileumfeest en blik terug op alle hoogtepunten, maar kijk ook zeker gezamenlijk naar de toekomst. Bedank het personeel, de leveranciers en de trouwe klanten voor hun inzet. Een 10-jarig jubileum is hier een goed moment voor!

Vier jouw 10-jarig jubileum met impact

Het 10-jarig bestaan van jouw bedrijf is een feestelijke aangelegenheid. Daarom willen we tijdens het event alle gasten continu verbazen en verwonderen. De glimlach van het publiek bij een nieuw verrassingselement geeft ons de energie om een jubileumfeest onvergetelijk te maken.

Wil je een memorabel 10-jarig jubileum vieren, waarbij de visie en waarden van het bedrijf tot leven komen? Een indrukwekkend jubileumevenement, welke de band met relaties en medewerkers versterkt? Raad & Daad evenementen creëert een concept dat meer oplevert dan een onvergetelijke herinnering. Wij verwerken jullie doelstelling tot een 10-jarig jubileum evenement met impact!

Laat het 10-jarig jubileum van jouw bedrijf niet ongemerkt voorbij gaan
Een 10-jarig jubileum van jouw bedrijf om nooit te vergeten

10-jarig bedrijfsjubileum als marketingtool

Bij Raad & Daad Evenementen ontwikkelen en produceren we een bedrijfsjubileum op maat. Omdat het verhaal van ieder bedrijf anders is kijken we naar het evenement dat het best bij jouw organisatie past. Of dit nu een eenmalig evenement is of dat er gekozen wordt voor een jubileum campagne, waarbij het in zetten van activiteiten en evenementen gedurende het gehele jubileumjaar wenselijk is. Van een kick-off event tot een open dag en van een feest tot een jubileum evenement voor relaties. Ideeën hebben we genoeg, samen maken we van jullie 10-jarig bestaan een groot succes!

Wist je dat een 10-jarig jubileum fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een bedrijfsjubileum op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een bedrijfsjubileum organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Inspiratie voor het 10-jarig bestaan van jouw bedrijf

Bekijk hieronder hoe een feestelijk bedrijfsjubileum eruit zou kunnen zien.

OPEN DAG 20 JAAR

Spark

JUBILEUM 10 JAAR

Lansingerland

JUBILEUM 100 JAAR

Van Hessen

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wil jij ook een onvergetelijk 10-jarig jubileum voor jouw bedrijf?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 7809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.