Sinterklaasfeest organiseren

Met de komst van sinterklaas in het vooruitzicht is dit hét moment om een sinterklaasfeest te organiseren voor jouw bedrijf. Op zo’n dag vier je het feest voor alle leeftijden met vele activiteiten en natuurlijk een bezoek van sint en piet. Wil je meer weten over het organiseren van een sinterklaasfeest? Wij vertellen het je graag!

Sinterklaasfeest-organiseren

Waarom een sinterklaasfeest organiseren?

Het organiseren van een sinterklaasfeest biedt voor jouw bedrijf allerlei mogelijkheden. Buiten dat het voor de kinderen super leuk is dat sint en piet langskomen, kun je er ook voor kiezen om broers, zussen, vaders en moeders uit te nodigen op deze dag. De kinderen worden vermaakt door sint en piet en volwassenen kunnen een kijkje nemen achter de schermen van jouw bedrijf. Zo is er voor ieder wat wils!

Activiteiten op het sinterklaasfeest

Bij een sinterklaasfeest horen natuurlijk allerlei activiteiten. Het halen van een pietendiploma is bijvoorbeeld onmisbaar op een sinterklaasfeest. Alle kinderen zouden graag een hulppiet willen zijn, maar dat kan niet zomaar. Hier heb je een pietendiploma voor nodig! Het bakken van pepernoten, rijden op een paard of cadeautjes inpakken zijn allemaal activiteiten waar je aan kunt denken. Op dit gebied zijn er veel mogelijkheden. Natuurlijk kan het bezoek van sint en piet ook ook niet ontbreken op jouw sinterklaasfeest. Het zingen van liedjes, strooien met pepernoten en het krijgen van een presentje, is wat hier ook bij komt kijken.

Sinterklaasfeest-organiseren
Sinterklaasfeest-organiseren

Hulp bij jouw sinterklaasfeest

Het sinterklaasfeest kan op veel verschillende manieren ingericht worden. Hoe je het precies gaat aanpakken, hangt af van de doelen, wensen en de cultuur van het bedrijf. Raad & Daad Evenementen heeft ervaring met het organiseren van creatieve evenementen, zo ook sinterklaasfeesten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb jij een creatief meedenkend brein nodig? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jou mee over een te gek sinterklaasfeest!

Wist je dat een sinterklaasfeest fiscaal aantrekkelijk kan zijn?

Het organiseren van een sinterklaasfeest op je eigen bedrijf kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn. Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het sinterklaasfeest fiscaal aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel én een sinterklaasfeest organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Wil jij ook een onvergetelijk sinterklaasfeest?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw evenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.