Personeelsfeestje organiseren voor jouw collega’s

Wil je een personeelsfeestje organiseren? Een personeelsfeest versterkt in de eerste plaats de relaties tussen collega’s onderling. Daarnaast voelt jouw personeel zich meer gewaardeerd en zorgt het voor veel meer energie op de werkvloer! Kortom: een personeelsfeest heeft grote impact op jouw personeel. Ontdek nu hoe de evenementenmakers van Raad & Daad een onvergetelijk personeelsfeest kunnen organiseren!

Spetterend personeelsfeest organiseren!

Een personeelsfeest organiseren is niet eenvoudig en vaak weet je niet waar je moet beginnen. Raad & Daad evenementen weet raad! Een personeelsfeestje is er in alle soorten en maten en wij weten precies wat er nodig is. Wat dacht je van een Oud & Nieuw feest, een Zomerfeest of een uniek bedrijfsfestival. Voordat we alles vertellen over het organiseren van een personeelsfeest, willen we eerst weten wie jullie zijn. Het meest geschikte evenement kan namelijk per organisatie verschillen. Samen gaan we op zoek naar een personeelsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden: een spetterend personeelsfeest met een flinke dosis humor!

Een spetterend personeelsfeestje organiseren? Laat dat maar aan Raad & Daad over!

Kosten personeelsfeest aftrekbaar

Wist je dat een personeelsfeest organiseren fiscaal aantrekkelijk kan zijn? Binnen de WKR (Werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het personeelsfeest fiscaal aftrekbaar. Dus ja, de kosten voor een personeelsfeest zijn aftrekbaar. Ben je benieuwd hoe dit zit? Wij leggen je graag uit hoe het werkt. Zo kun je profiteren van een voordeel en een personeelsfeestje organiseren dat niemand meer zal vergeten!

Personeelsfeest op eigen locatie

Een personeelsfeest organiseren op eigen locatie? Kan dat? We horen het je denken. Ja! Natuurlijk kan dat! En eigenlijk brengt het organiseren van een personeelsfeest op eigen locatie alleen maar voordelen met zich mee. Jouw medewerkers weten de weg naar de feestlocatie namelijk blindelings te vinden, er zal voldoende parkeergelegenheid zijn en iedereen voelt zich meteen thuis op de feestlocatie! En de aankleding dan? We gaan met jullie in gesprek over welke sfeer jullie willen creëren tijdens het personeelsfeestje. Vervolgens gaan wij aan de slag met het bedenken van een creatief concept waarbij we altijd de lach op het gezicht van jouw personeel als uitgangspunt nemen! We zorgen voor de ideale mix tussen een fijne setting, de lekkerste hapjes en drankjes en natuurlijk geweldig entertainment. We organiseren een personeelsfeestje waar nog lang over nagepraat gaat worden!

Een spetterend personeelsfeestje organiseren? Laat dat maar aan Raad & Daad over!
Een spetterend personeelsfeestje op locatie organiseren? Laat dat maar aan Raad & Daad over!

Personeelsfeest op locatie

Naast dat je een personeelsfeest op eigen locatie kunt organiseren kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een personeelsfeest op een andere locatie te organiseren. Ook dit brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je je medewerkers direct in feeststemming brengen in plaats van dat zij nog even moeten wennen aan een in feestsferen omgebouwd kantoorpand. Wat ons betreft zijn er bij het organiseren van een personeelsfeest geen grenzen. We gaan met je in gesprek over wat je graag zou willen en wij gaan vervolgens aan de slag met het bedenken van een creatief concept voor hét personeelsfeest! We nemen daarin alle mogelijkheden mee: thema’s, entertainment, catering en natuurlijk vervoer van en naar de locatie. Wij zorgen ervoor dat dit personeelsfeestje nog lang herinnerd zal worden.

Personeelsfeest & themafeest

Wat is er leuker dan een personeelsfeest organiseren waar een thema aan gekoppeld is? Precies, wij kunnen ook niets bedenken. Wij krijgen dan ook steeds meer vragen over het organiseren van een personeelsfeest en een themafeest in één. En natuurlijk denken wij daar graag over mee! In de eerste plaats is het belangrijk dat we met elkaar een thema vaststellen. Gaan we voor een 80’s of 90’s party of brengen we jouw personeelsfeest in roaring twenties sferen? Kiezen we voor disco of laten we iedereen gemaskerd naar jouw personeelsfeestje komen? Of wat dacht je van het koppelen van een of twee kleuren aan de outfits van jouw personeels. Zo zie je; als je een personeelsfeest en een themafeest wilt combineren dan zijn de mogelijkheden eindeloos!

Personeelsfeestje organiseren en inspiratie nodig?

Bekijk hieronder hoe jouw personeelsfeest eruit zou kunnen zien.

ZOMERFEEST

Dura Vermeer

THEMA FEEST

Oud & Nieuw

TEAMBUILDING

Ministerie Justitie & Veiligheid

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Martina Nevrlka
Executive Assistant of the Board

“Vanaf moment één hebben wij het volste vertrouwen gehad in hun expertise en creativiteit. Een perfect evenement dat volledig aan onze wensen voldeed en zelfs nog overtrof. Wij kijken nu al weer uit naar nog meer mooie samenwerkingen!”

Wil jij ook een onvergetelijk personeelsfeestje organiseren?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw personeelsfeestje kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.