Personeelsfeest op eigen locatie

Bij Raad & Daad Evenementen maken we van een eigen locatie de ultieme setting voor een onvergetelijk personeelsfeest. Of je nu droomt van een spetterend feest met artiesten in de bedrijfshal, een stijlvol diner in de kantoortuin of teambuilding op de grote parkeerplaats. Wij nemen de complete organisatie voor jouw personeelsfeest uit handen en zetten jouw medewerkers in het zonnetje. Onze enthousiaste eventmarketeers staan te popelen om jou te ontzorgen tijdens dit spetterende event op eigen locatie.

Origineel en Creatief

We luisteren aandachtig naar jouw ideeën, duiken in de kern van jouw bedrijf en bedenken een sprankelend concept dat perfect aansluit bij jouw medewerkers. Vervolgens denken we aan ieder detail en regelen we alles tot in de puntjes. Van de uitnodiging, de logistiek op locatie tot de verzorging van catering en activiteiten. Door ons groot netwerk van leveranciers is alles mogelijk voor een personeelsfeest op eigen locatie, niets ons te gek!

Samen met Raad & Daad organiseer je een onvergetelijk personeelsfeest
Wij weten precies wat er nodig is voor een onvergetelijk personeelsfeest

Fiscale voordelen: personeelsfeest op eigen locatie

Naast het creëren van een onvergetelijke ervaring biedt het organiseren van een personeelsfeest op een eigen locatie ook aantrekkelijke fiscale voordelen. De kosten vallen onder de 'vrije ruimte' van de Werkkostenregeling (WKR). Dit betekent dat je als werkgever binnen deze vrije ruimte belastingvrije vergoedingen en verstrekkingen aan je werknemers mag geven tot een bepaald bedrag. Door het personeelsfeest op eigen terrein te organiseren, kun je de kosten van dit evenement vrijstellen van belastingen. Een fiscaal interessante oplossing voor een grandioos personeelsfeest!

Inspiratie voor jouw personeelsfeest op eigen locatie

Wil je een personeelsfeest op eigen locatie organiseren en ben je op zoek naar inspiratie? Laat je inspireren door de personeelsfeesten die wij voor andere bedrijven mochten organiseren.

HUISSTIJL LANCERING

DLG

ZOMERFEEST

Dura Vermeer

FOODTRUCK FESTIVAL

Gemeente

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen

Wat klanten over ons zeggen

Martina Nevrlka
Executive Assistant of the Board

“Vanaf moment één hebben wij het volste vertrouwen gehad in hun expertise en creativiteit. Een perfect evenement dat volledig aan onze wensen voldeed en zelfs nog overtrof. Wij kijken nu al weer uit naar nog meer mooie samenwerkingen!"

Wil jij ook een onvergetelijk personeelsfeest op eigen locatie?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw personeelsfeest kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 010 300 78 09

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.