Kerstfeest organiseren

Wil jij de feestdagen inluiden met een knallend kerstfeest? Samen met jouw personeel het kalenderjaar op een onvergetelijke manier afsluiten? Wil jij gezamenlijk terugblikken op het geweldige jaar onder het genot van lekkere hapjes en drankjes? Een kerstfeest organiseren is dan precies wat jouw bedrijf nodig heeft! Wil jij weten hoe je zo’n geweldig event organiseert? Wij vertellen je graag hoe!

Een kerstfeest organiseren in een feestelijke ambiance

Kerstfeest bij jou op kantoor

Ook jouw bedrijfspand kan omgetoverd worden tot een prachtige locatie voor een kerstfeest. Met entertainment, heerlijk eten en een sprankelend decor kun je jouw kantoor omtoveren tot een kerstpaleis. Kiezen voor een kerstfeest organiseren op eigen locatie brengt ook voordelen met zich mee. Binnen de WKR (werkkostenregeling) zijn veel van de kosten van het evenement fiscaal aftrekbaar. Zo kun je een kerstevent organiseren én voordelig profiteren van de voordelen van de werkkostenregeling!

Alles voor een geslaagd kerstfeest

Jouw kerstfeest kan volledig naar eigen smaak en wensen ingericht worden. Toch zijn er een aantal aspecten die niet te missen zijn bij een spetterend kerstfeest. Een kerstfeest organiseren is namelijk hét moment om samen met jouw personeel terug te blikken op een geslaagd jaar, nieuwe doelen te introduceren en je uit te spreken over hoe dankbaar je bent voor iedereen die de organisatie steunt. Een speech is onmisbaar op jouw kerstfeest!

Om na jouw speech een gezellige sfeer te creëren is muziek niet te missen op jouw kerstfeest. Een playlist vol kerstmuziek, een dj of zelfs liveoptredens het kan allemaal. Om al deze mooie momenten vast te leggen laten we een fotograaf komen. Op deze manier kun je een tastbare herinnering maken van jouw kerstfeest en wordt er in de periode na het kerstfeest nog volop nagenoten van het feest!

Entertainment mag bij een kerstfeest niet ontbreken
Een knallend feest organiseren

Creatief kerstfeest organiseren!

Voor Raad & Daad Evenementen houdt het hier niet op. Wil jij een kerstfeest organiseren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een creatief meedenkend brein nodig? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om een tof kerstfeest te organiseren!

Inspiratie voor een knallend kerstfeest

Ben je van plan om een knallend kerstfeest te organiseren. Dan willen we je graag inspireren met enkele evenementen die we eerder voor onze opdrachtgevers hebben georganiseerd. In de eerste plaats het kerstfeest dat we recent in Rotterdam organiseerden. Daarnaast willen we je inspireren met een Oud & Nieuw feest dat we in opdracht van de gemeente Zoetermeer mochten organiseren.

KERSTFEEST

Internationaal bedrijfsevent Embassy

OUD & NIEUW FEEST ORGANISEREN

Gemeente Zoetermeer

DIGITAAL KERSTFEEST ORGANISEREN

Seaway 7

Wil jij ook een onvergetelijk kerstfeest organiseren?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw kerstevenement kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.