Kerstborrel organiseren

Zo tegen het einde van het jaar is een kerstborrel organiseren een van de traditionele zaken die bedrijven organiseren voor hun personeel. Misschien speel jij ook wel met de gedachte om een dergelijk kerstevent te organiseren. Maar dit jaar ga je het anders doen! Je hebt een fantastisch jaar gedraaid en je personeel verdient het om een knallende kerstborrel te beleven! We gaan graag met je in gesprek en vertellen je alles over het organiseren van een geweldige afsluiting van het jaar!

Een kerstfeest organiseren in een feestelijke ambiance

Kerstborrel bij jou op kantoor

Veel grote bedrijven gaan naar een externe locatie voor de kerstborrel. Maar jouw bedrijfspand is natuurlijk ook uitermate geschikt voor het organiseren van een kerstborrel en kan geheel omgetoverd worden tot een prachtige borrellocatie. Met entertainment, heerlijk eten en een sprankelend decor kun je jouw kantoor omtoveren tot een kerstpaleis. Een kerstborrel organiseren op eigen bedrijfslocatie brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is er (als het goed is) voldoende parkeergelegenheid voor jouw personeel en is de locatie voor iedereen bekend. Daarnaast zijn er binnen de werkkostenregeling vele mogelijkheden waarbij de kosten voor het organiseren van dit kerstevenement fiscaal aftrekbaar zijn. Hierdoor sla je als ondernemer twee vliegen in één klap: je organiseert een knalfeest en je profiteert van de voordelen van de WKR!

Kerstborrel organiseren: de ingrediënten

Als evenementenbureau barsten wij van de creatieve ideeën voor het organiseren van een kerstborrel, voor bedrijven met een groot aantal werknemers. We willen een kerstborrel organiseren dat precies past bij de bedrijfscultuur van jouw organisatie. We gaan graag met je in gesprek over jouw bedrijf en het personeel. Daarnaast willen we graag weten wat jouw wensen zijn voor tijdens de borrel: welke setting wil je creëren? Wat zou je willen ten aanzien van het eten en drinken? En hoe zie je het entertainment voor je? Met al deze ingredienten gaan onze event marketeers aan de slag om een knallend kerstconcept voor je te bedenken! Ons doel? Een glimlach bij jouw gasten! Daar gaan we voor!

Een knallend feest organiseren
Speech tijdens kerstborrel

Alles voor een geslaagd kerstfeest

Jouw kerstborrel vul je natuurlijk in volledig naar eigen smaak. Bedenk ook dat de kerstborrel hét moment om samen met jouw personeel terug te blikken op een geslaagd jaar, nieuwe doelen te introduceren en je uit te spreken over hoe dankbaar je bent voor iedereen die de organisatie steunt. Een speech is onmisbaar op jouw kerstborrel en is iets waar je als ondernemer wellicht al over na kunt denken.

Naast de speech zijn er nog een aantal zaken waar je, in de oriënterende fase van het organiseren van een kerstborrel, alvast over na kunt denken. Als evenementenbureau hebben wij jarenlange ervaring met het organiseren van dergelijke events. We willen je een paar tips geven. In de eerste plaats: begin op tijd want voor je het weet is het december. Maar als je dit leest ben je je al aan het oriënteren! Zet ook alvast een datum en tijdstip vast in de agenda van je medewerkers. Op deze manier zorg je ervoor dat niemand een dubbele afspraak maakt tijdens de kerstborrel. De derde tip die we je willen geven is denk eens na over een thema voor jouw kerstborrel. Een thema aan jouw evenement zorgt voor een groot verrassingselement bij jouw personeel en zorgt voor nog meer voor- én napret (gelukkig hebben we de foto’s nog!).

Inspiratie voor een knallende kerstborrel

Ben je van plan om een knallende kerstborrel te organiseren? We inspireren je graag met enkele events die we recent voor een aantal van onze opdrachtgevers georganiseerd hebben. In de eerste plaats het kerstfeest dat we recent in Rotterdam organiseerden. Daarnaast willen we je inspireren met een Oud & Nieuw feest dat we in opdracht van de gemeente Zoetermeer mochten organiseren.

KERSTFEEST

Internationaal bedrijfsevent Embassy

OUD & NIEUW FEEST ORGANISEREN

Gemeente Zoetermeer

KERSTFEEST ORGANISEREN

Inspiratie

Wil jij ook een onvergetelijke kerstborrel organiseren?

Ben je benieuwd hoe Raad en Daad Evenementen ook jouw kerstevent kan omtoveren tot iets magisch?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vul het formulier in of bel naar 0103007809

    Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden.