SINTERKLAAS DRIVE-THRU | VORM

Sinterklaas drive-thru
Pietendans Sinterklaasfeest

Sinterklaas drive-thru organiseren
Wat doe je als door de maatregelen voor de tweede jaar op het rij het Sinterklaasfeest, voor de kinderen van je medewerkers, op losse schroeven staat? Normaliter organiseer je een feestelijke ochtend of middag. Met een spraakmakende show, dansjes met de pieten en uiteraard het bezoek van de Sint. Met de medewerkers en hun kinderen, allen tezamen. Maar wat doe je als dat niet kan?

Deze situatie deed zich ook voor bij het sinterklaasfeest van VORM. Al snel werd er besloten om een zogenoemde sinterklaas drive-thru te organiseren. Eigenlijk meer een walk-thru gezien er op het parkeerterrein van VORM’s kantoor de ruimte beter benut kon worden door te gaan wandelen. De gezinnen werden in tijdsblokken bij de entree van het parkeerterrein, ontvangen door de pieten. Gespannen gezichten en stuiterende kinderen wisselden elkaar af. Benieuwd naar wat komen ging!

Lekkernijen, activiteiten en een bezoek van de Sint
Bij de foodtruck werd er lekkere warme chocolademelk en een portie poffertjes gehaald, waarna het feest echt kon gaan beginnen. De kinderen zochten enthousiast naar de ‘chocoladeletters’, losten de raadsels op en namen deel aan de diverse activiteiten. Pieten begeleiden de activiteiten en namen het op tegen de kinderen in een jute zakken race of tijdens het cadeautjes gooien. Maar laten we eerlijk zijn… een sinterklaas drive-thru is uiteraard niet compleet zonder een bezoek van de Sint.

Zodra de kinderen aan alle activiteiten hadden meegedaan stapten ze de hoek om. En daar, daar kwamen de danspieten en de Sint tevoorschijn. De kinderen dansten voor de Sint, gingen met hem op de foto en gaven hun tekening. Het feest kon niet meer stuk! En of dat dan nog niet alles was. Piet dook de pakjeskamer in en haalde er voor ieder kind een passend cadeautje uit. YES!

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen