OPENING MOBILITY HUB | Q-PARK – SHELL

Opening Mobility hub
Lichtspektakel mobility hub

Een bruisende stad, klaar voor een duurzame toekomst. Hoe? Shell en Q-Park hebben de handen ineengeslagen om in grote steden Mobility Hubs te creëren. Multifunctionele parkeergarages die elektrisch laden, deelvervoer, een café en pakketservice naadloos integreren. Kortom, alles onder één dak. En dit najaar was het zover: de feestelijke opening van de allereerste Mobility Hub in het kloppende hart van Den Haag.

Trots!
Als evenementenbureau was Raad & Daad evenementen verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling en organisatie van dit bijzondere evenement op deze ondergrondse locatie. Een uniek evenement waarbij stakeholders en betrokkenen van de gemeente Den Haag in stijl werden ontvangen in het Shell Café. Een gezellig samenzijn voorafgaand aan de onthulling van een innovatieve toekomst voor mobiliteit. Het mini-theater, opgebouwd in de parkeergarage aan de Amsterdamse Veerkade , bood het perfecte podium voor boeiende discussies, het beantwoorden van kritische vragen en een diepgaande verkenning van dit duurzame project. De ruimte vulde zich al snel met trots, iedereen besefte dat dit initiatief een waardevolle bijdrage levert aan de overstap naar duurzame mobiliteit.

Spot on
De officiële opening werd gemarkeerd door een symbolisch gebaar: de daadwerkelijke activering van de Mobility Hub door middel van een imposante stekker. Een magisch moment waarbij de parkeergarage veranderde in een levendige hotspot. Een overvloed van laadpalen stond in de spotlights en het publiek werd betoverd door een spectaculaire show van licht en intense kleuren!

Laden en lunchen
Met de Mobility Hub wil Shell het de inwoners en bezoekers van Den Haag nog gemakkelijker maken om de binnenstad te bezoeken of op tijd bij een afspraak in het centrum te zijn. Dus én je auto laden, gebruik kunnen maken van deelmobiliteit zoals een deelscooter én een lekker broodje en koffie mee terwijl je overhemden gestoomd worden. Allemaal op één plek.” Deze hub aan in Den Haag is slechts de eerste van meerdere geplande hubs die Shell en Q-Park gezamenlijk in grote steden zullen openen. Duurzame bouwstenen voor een schonere toekomst!

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen