Naming Ceremony | Hapag-Lloyd

Naming ceremony

Hapag-Lloyd Rotterdam heeft de eer om 250 gasten te mogen ontvangen voor een zeer prestigieuze dag: een Naming Ceremony op de Maasvlakte. Een zeer bijzonder moment waar maar liefst 50 Board members uit Hamburg voor worden overgevlogen.
Vrijdag 7 september 2018 gaat de boeken in als een prachtige, feestelijke dag waarbij het gouden hakbijltje het lint doorhakt en de champagnefles uiteenspat tegen de romp van het schip.

Een reusachtig vrachtschip ligt te gloreren aan de kade van de terminal. Een indrukwekkend beeld voor de gasten wanneer zij van dichtbij het schip mogen aanschouwen. Laat staan betreden. Dit soort momenten zijn magisch en blijven je bij.

Tentenpaviljoen op de terminal

Midden op de terminal op de Maasvlakte is een tentenpaviljoen opgebouwd. Het paviljoen is sfeervol ingericht met strak wit meubilair en de kleuraccenten oranje en blauw komen terug in de aankleding. De gasten arriveren op de Maasvlakte en lopen over de rode loper door de Hapag-Lloyd poort. Hostesses ontvangen de gasten en heten ze van harte welkom. De bediening gaat rond met diverse fingerfood bites en drankjes. Strak georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. We laten niets aan het toeval over en de gasten genieten ultiem!

Wil je ook zo'n uniek evenement voor jouw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.