LUSTRUM SYMPOSIUM | PRODEBA

bar symposium prodeba
Therapiehond Bes symposium prodeba

Een schitterende dag waar 200 betrokken relaties samenkwamen in het prachtige Corpus Congress Centre voor het lustrum symposium van Prodeba. Een unieke kans om samen met cliënten, zorgmedewerkers, samenwerkings- en ketenpartners dieper in te gaan op de toekomst van de zorg. Samen leren, verbinden en het delen van perspectieven, met de mens altijd centraal. Samen stappen zetten naar een toekomst waarin de zorg nog beter aansluit op elke unieke behoefte. Als evenementenbureau mocht Raad & Daad Evenementen deze unieke dag tot in de puntjes verzorgen.

Donuts in stijl
Vanaf het moment dat de gasten de omgetoverde lounge betraden, werden ze ondergedompeld in de unieke sfeer van Prodeba. Een kleurrijk decor met een imposante donutwall in de bedrijfskleuren, een informatiemarkt en kunstwerken van eigen cliënten, zetten de toon voor een onvergetelijke dag. Het gekleurd tapijt, een prachtige podiumrok en de verlichting in de speelse huisstijlkleuren van Prodeba maken van de grote zaal een echte blikvanger. En de grote bloemstukken naast het podium voegen nog net dat beetje extra toe.

De zorgvuldig geselecteerde sprekers brachten diepgang en expertise in hun presentaties over de verschillende diensten van Prodeba. Met de enthousiaste moderatie van Paul Ruskens werd het publiek tijdens de plenaire sessie actief betrokken bij de discussies, terwijl Kim Verburg (een van de twee directrices) straalde op het podium als het gezicht van Prodeba. De break-out sessies waren een waardevol onderdeel van het programma, waarin de diensten van Prodeba op interactieve wijze werden belicht. Van kleinschalig wonen tot therapiehond Bes, elk aspect werd met passie en kennis uitgediept. Hoe gaan we complexe uitdagingen te lijf en omarmen we nieuwe ontwikkelingen?

Helden achter de schermen
Medewerkers van Prodeba vormden een top crew achter de schermen. Van de gastvrije ontvangstdames tot de vlotte registratie, van de attente garderobemedewerkers tot de enthousiaste sprekers op de informatiemarkt, zij maakten dit evenement tot een groot succes.

Het resultaat? Een zee van lachende gezichten, overweldigend positieve reacties en een gevoel van voldoening, hier doen we het voor!

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen