Koning Willem Alexander en Koningin Maxima

Evenement met een goud randje

Sommige projecten zijn bijzonder, maar dit evenement had wel een heel goud randje. Vereerd dat Raad en Daad evenementen haar expertise werd gevraagd om deze dag te organiseren que route, invulling en veiligheid.

Allereerst werd de plek gekozen aan de hand van het tijdsschema van onze Koning en Koningin. Maximaal 40 minuten zou het verblijf mogen duren. Meerdere routes werden uitgedacht, begroot en gepresenteerd.

Onvergetelijk bezoek

Hoe maken we het bezoek aan Zoetermeer onvergetelijk. Een echte Zoetermeerse experience. Met al onze verenigingen, organisaties en de Big Five maakte de route divers en tot een beleving.

De route eindigde op de markt met een grote knal oranje confetti in de lucht, het slaan van golfballen in de Dobbe, een intiem optreden van Rene van Kooten en als geschenk een fotoboek overhandiging van onze Burgemeester aan Maxima van de afgelopen 40 minuten. De verbazing van Maxima haar gezicht sprak boekdelen. Hoe kan dit? Raad en Daad evenementen maakt ontmoetingen bijzonder met een impact en zorgt voor blijvende herinneringen.

Wil je ook zo'n uniek evenement voor jouw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.