FOODTRUCK FESTIVAL | GEMEENTE

Foodtruck Festival organiseren
Foodtruck Festival als personeelsfeest

Door de ontwikkelingen en maatregelen van de afgelopen periode werd thuis werken het nieuwe normaal. Maar hoe krijg je de medewerkers die fulltime thuis werken weer terug naar kantoor? Hoe laat je ze na tijden van ‘alleen’ werken, het gevoel weer ervaren van een team te zijn en het gezelschap van de collega’s weer te waarderen. Om te brainstormen, informatie in te winnen of gewoon voor het sociale aspect van een praatje.

Onze opdrachtgever organiseerde het ‘Weer naar Werk’ Foodtruck Festival. Met een feest comité dat de verschillende afdelingen uit de organisatie vertegenwoordigde was het idee snel geboren. Medewerkers werden zowel digitaal als fysiek enthousiast gemaakt voor het festival en al snel stroomden de aanmeldingen binnen.

Dansen tot de zon ondergaat

Op een podium, hoog boven alle gasten, werden de pensionado’s in het zonnetje gezet. De band vanuit caravan begon met spelen en heerlijke streetfood gerechten werden geserveerd vanuit foodtrucks. De lokale bierbrouwerij verzorgden het bier. De gasten namen op het foodtruck festival deel aan het diverse entertainment en danste op de fijne deuntjes van de silent disco. Een ongedwongen potje pingpongen, jeux de boules of Jenga, het was er allemaal. En de echte durfals namen deel aan het ludieke dokter bibber XXL spel. De DJ nam het over van de band… en zo, zo dansten we gezamenlijk de duisternis in.

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen