FAMILIEDAG | DE VOOGT NAVAL ARCHITECTS

familiedag organiseren
Photobooth familiedag

Familiedag De Voogt Naval Architects

Klaar om die saaie rondleiding door jouw kantoor te transformeren naar een spannende speurtocht? Van de jongste avonturiers tot de meest nieuwsgierige partners, iedereen kan deelnemen en gaat op zoek naar de juiste antwoorden. Wie gaat er met die felbegeerde overwinning vandoor? In een speciaal kinderspeelparadijs, worden kinderen door ervaren schminkartiesten omgetoverd tot kleurrijke sprookjesfiguren. De knutselhoek laat creativiteit tot leven komen en een gigantisch twister-spel met XL-puzzel in eigen huisstijl staat garant voor de gekste capriolen. Welkom op de familiedag van De Voogt Naval Architects.

Foodtruck festival
Maar er was meer! Bij Raad & Daad weten we als geen ander hoe we een betoverende sfeer kunnen creëren die jong en oud aanspreekt. Na de speurtocht en het spelen in de kidscorners verspreidde de geuren van het sfeervolle foodtruck plein zich door het kantoor. Tijd om te genieten van heerlijke poffertjes, smaakvolle pizza’s, knapperige frietjes en sappige burgers bereid op de green egg BBQ! Een culinaire beleving die smaakpapillen prikkelt en voor een gezellige sfeer zorgt. 

Kortom: een middag vol lachende gezichten, waar collega’s, partners, kinderen en ouders samen kwamen om dit bijzondere 110-jarig jubileum te vieren. En natuurlijk moest deze bijzondere mijlpaal worden vastgelegd. Daarom stond de Volkswagen photobooth klaar om de meest geweldige foto’s te maken samen met collega’s en familie.

Spetterende familiedag
Ben jij op zoek naar een ervaren evenementenbureau dat betovering en gezelligheid samenbrengt in een spetterende familiedag? Neem dan contact met ons op en ontdek de magie die we jou te bieden hebben! We bespreken graag de mogelijkheden met je om vervolgens een voorstel op maat te presenteren. 

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen